Pannarimurot

Pannarimurot

30 minuuttia
Pannarimurot sopivat syötäväksi jogurtin ja marjojen kera. Nauti pannarimurot aamiaisella, brunssilla tai välipalaksi. Kokeile trendireseptiä!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan pannarimurot ja tee ensiksi taikina. Sulata voi. Vatkaa kulhossa voi, maito ja kananmunat.
  • Sekoita kuiva-aineet keskenään erillisessä kulhossa.
  • Kaada jauhosekoitus munaseokseen ja sekoita taikinaksi. Laita taikina pakastepussiin tai pulloon, jossa on kaatonokka.
  • Pursota pussista tai kaada pullosta pannulle pieniä pannukakkuja. Käännä minipannukakut 1-2 minuutin kuluttua.
  • Laita valmiit pannarimurot annoskulhoihin.
  • Tarjoile pannarimurot jogurtin, marjojen ja vaahterasiirapin kanssa. Viimeistele annokset tuoreilla mintunlehdillä.
Valmis!
Lisää ideoita

Tekisikö kuitenkin mielesi aivan perinteistä pannukakkua? Täältä löydät siihen maistuvan reseptin!

Ainekset

25 g
2½ dl
Kananmunaa
2
Vehnäjauhoa
2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Leivinjauhetta
2 tl
Ruokasoodaa
1 tl
Suolaa
½ tl
Tarjoiluun
2 dl
Marjat esim. mansikoita ja mustikoita
Vaahterasiirappia
Mintunlehtiä
Lisää herkullisia ideoita
Amerikkalaiset pannukakut
30 minuuttia
Amerikkalaiset pannukakut
(27)