Mehevät ja vastustamattomat

Browniet

Browniet ovat meheviä ja maukkaita suklaaleivonnaisia, jotka sopivat mainiosti tarjottaviksi juhliin tai jälkiruuaksi. Tutustu herkullisiin resepteihin!

Mehevät ja vastustamattomat
BROWNIET

Browniet ovat mokkapalojen maukkaita ja syntisen hyviä Amerikan serkkuja. Brownie -taikinasta syntyy helposti maukas pohja kakulle tai vaikkapa jäätelökekseille.

Amerikkalaisten suosimat browniet ovat suklaaleivonnaisia, jotka muistuttavat paljon meidän mokkapalojamme. Browniet ovat koostumukseltaan kostean meheviä ja sopivat erinomaisesti myös suomalaiseen makuun.

Perinteiset ja modernit browniet
Klassiset ja perinteiset Browniet ovat kestosuosikki ja ne valmistuvat helposti. Browniet voit tarjoilla esimerkiksi kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa. Gluteenittomat browniet ovat gluteeniton vaihtoehto perinteisille brownieille.

Jos haluat variaatiota perinteisille brownieille, kokeile herkullisia ja yllättäviä Oreo brownieita tai maukkaita valkosuklaa-tuorejuustobrownieita. Näyttävä brownie-mustikkakakku sopii juhlapöytään vaihtoehdoksi klassiselle kermakakulle. Täytetyt brownie-jäätelökeksit ovat mainio jälkiruoka, jolla voit yllättää perheenjäsenet tai ystävät.

Olemme koonneet tälle sivulle ihanimmat ohjeemme suklaisiin herkkuleivonnaisiin. Tutustu resepteihin ja löydä omat suosikkisi!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat