Kanelimokkapalat

Kanelimokkapalat

Kanelilla maustetut brownies eli mokkapalat maistuvat kaikille!
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kanelimokkapalat

Kanelilla maustetut brownies eli mokkapalat maistuvat kaikille!

Reseptistä valmistuu 24 kpl

  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 200 g tummaa suklaata
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 tl kanelia
  • 50 g kevyesti rouhittuja saksanpähkinöitä

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Murra suklaa paloiksi ja anna sen sulaa voin joukkoon. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaneli keskenään. Sekoita ensin jauhoseos munaseokseen, sekoita sitten joukkoon suklaa-voiseos. Sekoita mukaan myös pähkinät. Vuoraa 20x30 cm-kokoinen leivinpannu leivinpaperilla. Kaada taikina pannulle. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Kakku saa edelleen olla hieman löysä keskeltä. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.

Vinkit

Jos kaipaat kanelimokkapaloihin lisää mehevyyttä, voit kokeilla kuorruttaa ne. Kuorrutteen reseptin löydät perinteisten mokkapalojen ohjeesta.

Suositellut tuotteet