Tuorejuusto-brownies

Tuorejuusto-brownies

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(15)

Nämä mehevän suklaisen Brownies-leivokset saavat tässä reseptissä marmoroidun tuorejuustokuorrutuksen. Kokeile näitä herkkupaloja jo tänään!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 kpl

Brownie-taikina

  • 120 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 220 g suklaata (70 %)
  • 3 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta

Tuorejuustokuorrutus

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa ja voi kattilassa. Sekota kuivat aineet keskenään. Sekoita kaikki brownie-taikinan aineet kauhalla ja kaada leivinpaperilla vuorattuun n. 30 cm x 25 cm-kokoiseen peltiin. Valmista tuorejuustokuorrutus: vatkaa tuorejuusto ja voi keskenään sähkövatkaimella, lisää lopuksi kananmuna ja muut aineet, ja sekoita tasaiseksi. Lusikoi kuorrute lusikalla reiluina nokareina suklaataikinan päälle ja vedä sitten hammastikulla taikinan pintaan muutamia vetoja jolloin saat taikiaan marmorikuvioita. Älä sekoita taikinaa ja kuorrutetta liikaa ettei lopputuloksesta tule liian "tasaväristä". Paista uunissa keskitasolla ensin 30-40 min, ja peitä sitten vuoka foliolla ja jatka paistamista vielä 10-20 min. Kypsyys on oikea sitten kun suklaataikinan reunat näyttävät kiinteiltä mutta keskikohta aavistuksen "hytkyy".