VALKOSUKLAA-TUOREJUUSTOBROWNIET

VALKOSUKLAA-TUOREJUUSTOBROWNIET

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(41)

Innostu klassisen suklaakakun uudesta jännittävästä muodosta! Ylelliset browniet on kuorrutettu valkosuklaalla ja tuorejuustolla.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 palaa

Ainekset

  • 100 g hasselpähkinöitä
  • 250 g Arla Meijerivoita laktoositon Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 dl kaakaota
  • 4 kananmunaa
  • 4½ dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 100 g valkosuklaata
  • 200 g Arla maustamatonta tuorejuustoa laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna pähkinät. Sulata voi ja sekoita siihen kaakao ja lisää joukkoon kananmuna ja sokeri. Sekoita yhteen vehnäjauhot, leivinjauhe, suola, vaniljasokeri ja pähkinärouhe. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita siihen tuorejuusto. Levitä taikina n. 20 x 30 cm vuokaan (esim. GN 1/2-40). Kaada lopuksi taikinan päälle suklaa-tuorejuustoseos niin, että se muodostaa kuvioita pintaan. Paista uunissa 175° asteessa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa ruuduiksi.