Blondiet

Blondiet

Blondie on brownien eli mokkapalojen vaalea sisko. Tällä blondies-reseptillä onnistut takuuvarmasti!
Arvioi (41)

Minun arvosanani

Blondiet

Blondie on brownien eli mokkapalojen vaalea sisko. Tällä blondies-reseptillä onnistut takuuvarmasti!

Reseptistä valmistuu 20 palaa

  • 200 g Arla Meijerivoita
  • 200 g valkosuklaata
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 4 kananmunaa
  • suolaa
  • 1 rkl limemehua
  • 1 limen raastettu kuori
  • pekaanipähkinöitä (halutessa)

Ohjeet

Sulata meijerivoi ja suklaa kattilassa. Kaada suklaamassa kulhoon. Lisää joukkoon kuiva-aineet sekä limen kuori ja mehu. Sekoita lopuksi joukkoon munat. Kaada taikina noin 30 x 25 cm kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 175 asteessa 15 minuuttia, peitä sitten vuoka foliolla ja paista vielä noin 5 min.

Vinkit

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 100 g rouhittuja pähkinöitä (esim. pekaanipähkinöitä).

Suositellut tuotteet