Blondiet

Blondiet

Blondie on brownien eli mokkapalojen vaalea sisko. Tällä blondies-reseptillä onnistut takuuvarmasti!

Tee näin:

  • Sulata meijerivoi ja suklaa kattilassa. Kaada suklaamassa kulhoon. Lisää joukkoon kuiva-aineet sekä limen kuori ja mehu. Sekoita lopuksi joukkoon munat. Kaada taikina noin 30 x 25 cm kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 175 asteessa 15 minuuttia, peitä sitten vuoka foliolla ja paista vielä noin 5 min.
Valmis!
Vinkki

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 100 g rouhittuja pähkinöitä (esim. pekaanipähkinöitä) ja kokeilla limen tilalla sitruunaa.

Ainekset

200 g
Valkosuklaata
200 g
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Kananmunaa
4
Suolaa
Limemehua
1 rkl
Limen raastettu kuori
1
Pekaanipähkinöitä (halutessa)
Lisää herkullisia ideoita