Lempiruokakerho – Arjen lempparit

HÄPEILEMÄTTÄ
LUONNOLLISESTI

Kaikilla meillä on arjessa hetkiä, kun takana on pitkä päivä, oma jaksaminen lattian tasolla ja ruokaideat lopussa. Nappaa talteen Lempiruokakerhon parhaat vinkit ja reseptit, joiden pariin voit kääntyä arjen häpeilemättä luonnollisissa hetkissä.

LIME-TILLI KASTIKE

LIME-TILLI KASTIKE

”Silloin kun en jaksa miettiä ruoanlaittoa, lompsin kaupassa monesti pakastealtaalle kalapuikkojen ja perunamuussin luokse. Kalapuikot on nerokas ruoka ja liian aliarvostettu! Vaikka ei muuten tekisi mieli kokata, jaksan kyllä tehdä kalapuikoille supersimppelin ja erinomaisen kastikkeen, joka kruunaa annoksen.”

MVP Tunatoastit

MVP Tunatoastit

”Miten arkipäivien lähdöt kotoa ovatkin niin usein täynnä kiirettä? MVP tonnikalaleivät ovat juuri näitä arjen kiireisiä hetkiä varten. Leipä vasempaan käteen, laukku oikeaan ja menoksi.”

Emili Kumpuniemen tonnikalaleivät valmistuvat alle 10 minuutissa, joten ne ovat todellista arjen pikaruokaa. Leipien lyömättömän makuelämyksen kruunaa täyteläinen Arla Lempi crème fraiche.

Ruuhkavuosi- tortillat

Ruuhkavuosi- tortillat

”Kotikeittiössä toimitan niin kokin, tarjoilijan kuin tiskaajan roolia. Kun lasten harrastusten aikataulut painavat arjen hulinassa päälle ja ruokainspis on kateissa, meidän perheen lautaselta löytyvät itsetehdyt tortillat.”

Koti-iskä88 Instagram-tilin takaa löytyvän Villen kehittelemät ruuhkavuositortillat valmistuvat kädenkäänteessä ja maistuvat taatusti koko perheelle.

Samettinen punajuuripasta

Samettinen punajuuripasta

”Ei ole yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, kun olen dublojen peittämänä väsyneenä makaamassa sohvalla miettien, mitä jaksan tänään laittaa ruoaksi. Se ikuinen tuskan aihe. Tämä punajuuripasta on täydellinen arjen pelastajaresepti!”

Salla Salmelan punajuuripasta on helppo ja maistuva vaihtoehto arkeen. Erityisen ihanan pastasta tekee sen samettinen koostumus, jonka Lempi crème fraiche saa aikaan. Testaa ja ihastu!

Täytetyt uunibataatit

Täytetyt uunibataatit

”Olen arkena äärimmäisen mielikuvitukseton kokkaaja ja kierrätän usein muutamaa samaa reseptiä. Halusin kokeilla jotain uutta ja helppoa arkireseptiä, jota voi varioida sen mukaan, mitä jääkaapista löytyy.”

Mikko Wivolinin täytetyt uunibataatit on arkiruoka, jonka varmasti jokainen osaa valmistaa. Resepti on helposti tuunattavissa ja täytteeseen voi hyödyntää mainiosti hävikkiruokaa.

TOP 10 ARKIRUOKIEN LEMPPARIT

Yhdistimme Lempiruokakerhon jäsenten voimat ja selvitimme kuluttajien arkiruokien lempparit ja koostimme ne yhteen. Arkiruokien aatelisia ovat pastat, keitot ja yhden vuoan ruoat. Reseptit ovat helppoja ja nopeita, joten ne sopivat täydellisesti arjen häpeilemättä luonnollisiin hetkiin.

PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Arjen ruoanlaittoon sopiva Arla Lempi Crème Fraiche 15% on laktoositon ranskankerma, joka kruunaa lempiruokasi. Sopii erinomaisesti mm. patoihin, kastikkeisiin ja keittojen viimeistelyyn.