Lempiruokakerho

Lempiruokakerho

Lempiruokakerho on Suomen symppiksin ruokayhteisö, jossa riemastutaan yhdessä kokkailusta ja tarjoillaan parhaat vinkit rentoon ruuanlaittoon.

Lempiruokakerhon hostit ja vieraat kattavat vuorollaan pöytään omat suosikkireseptinsä arjentaklaajista juhlapöydän kruunaajiin.

 

LEMPIHETKET

LEMPIHETKET

Lempiruokakerhossa nostetaan esiin arjen lempihetkiä ja tehdään niistä erityisempiä ruoan kautta. Lempireseptit inspiroivat pysähtymään arjen hetkissä, oli kyseessä sitten aamiainen arki-aamuna tai lounashetki työpäivän keskellä. Lempi-tuotteilla teet arjen hetkistä astetta maukkaampia.

Arjen lempihetket
NEW YORK STYLE BAGELIT

NEW YORK STYLE BAGELIT

”Mä oon just se tyyppi, joka käyttää aina leivänpäällä tuorejuustoa. Yksi parhaimmista leivänpäällisistä on ihan vaan tuorejuusto ja lisäksi tomaattia tai kurkkua. Joskus kuitenkin kaipaan arkeen Manhattanin makuja, ja nämä New York Style bagelit toimivat silloin erinomaisesti. 

New Yorkin makujen kiistaton kuningas on graaviolohella, tuorejuustolla ja vihanneksilla täytetty bagel. Testaa tätä klassikkoa Manhattanien delikioskeista!”

Katkarapubagelit tuorejuustolla

Katkarapubagelit tuorejuustolla

”Yksi mun arjen lempihetkiä on, kun pidän työhuoneellani lounastauon. Syön hitaasti ja nautiskellen, sillä ruokahetki hiljaisuudessa on tässä elämäntilanteessa harvinaista herkkua.

Nämä katkarapubagelit, joiden juju on kermainen ja sopivasti tulinen Arla Lempi Jalapeno -tuorejuusto, valmistuvat käden käänteessä ja ovat helppo ottaa myös mukaan lounaaksi. Resepti on tajunnanräjäyttävä makuelämys - kokeile ja ihastu!”

Katkarapubagelit jalapenotuorejuustolla
KAHDEN KURKUN TUOREJUUSTOLEIPÄ

KAHDEN KURKUN TUOREJUUSTOLEIPÄ

”Ihan joka aamu ei ole kiire lasten viemisten jälkeen omille työmenoille, vaan kello kahdeksan ja kymmenen välille jää liukuva aika kerätä ajatuksia ja käynnistellä itseään päivään. Nämä hitaat aamut ovat mun arjen lempihetkiä; silloin teen hyvän aamiaisen, yleensä kaksi runsasta ja näyttävää leipää, joista toisen kiikutan koti-insinöörini työpöydälle ja toisen syön itse rauhassa lehteni kanssa.

Nämä kahden kurkun tuorejuustoleivät syntyvät muutamassa minuutissa, sillä Arla Lempi tuorejuusto ei vaadi leivänpäällisiltä kikkailuja. ”

Kahden kurkun tuorejuustoleipä
Spicy egg leivät

Spicy egg leivät

”Mun top1 lempihetki arjessa on hitaat aamupalat, jolloin selaan samalla jotain keittokirjaa - se on just sopivan kevyttä lukemista mun hitaille aamuaivoille.

Oon viime aikoina fiilistellyt erilaisia kananmunaleipiä. Näissä Spicy egg leivissä yhdistyy Arla Lempi tuorejuuston pehmeys, jalapenon potku ja kananmunat. Täydellinen makuelämys!”

Spicy egg leivät

Meri-Tuuli Väntsi

 

Meri-Tuuli Väntsi

 

Meri-Tuuli Väntsi on kokki, ruokakirjailija ja ruokastylisti, joka rakastaa matkailua ja maailman erilaisia keittiöitä. Makujen tutkimusmatkailijana hän hakee ideoita ruoanlaittoon erilaisista ruokakulttuureista, perinteisistä ruoanlaittotekniikoista ja sesongin raaka-aineista.

Enni Koistinen

 

Enni Koistinen

 

Enni Koistinen on graafikko, juontaja ja somevaikuttaja, jonka jääkaapissa on aina crème fraichea, marjoja ja maustekurkkua. Enni innostuu perinneruuista, ihailee Jaakko Kolmosen kokkailuja ja haistaa parhaat ruokatrendit jo ennen niiden syntymistä.

PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Arla Lempi tuorejuustot on valmistettu aidosta maidosta ja kermasta ilman lisäaineita. Pehmeän ja kuohkean rakenteensa ansiosta ne sopivat niin leivän päälle kuin monipuoliseen kokkailuun.

Arla Lempi tuorejuustot