Lempiruokakerho

logo-icon.png

Lempiruokakerho on Suomen symppiksin ruokayhteisö, jossa riemastutaan yhdessä kokkailusta ja tarjoillaan parhaat vinkit rentoon ruuanlaittoon.

Lempiruokakerhon vaihtuvat vieraat kattavat vuorollaan pöytään omat suosikkireseptinsä arjentaklaajista juhlapöydän kruunaajiin.

Enni Koistinen

Enni Koistinen

Lempiruokakerhon hostaaja intoilee perinneruuista, ihailee Jaakko Kolmosen kokkailuja ja haistaa parhaat ruokatrendit jo ennen niiden syntymistä. Enni on graafikko, juontaja ja somevaikuttaja, jonka jääkaapissa on aina crème fraichea, marjoja ja maustekurkkua.

NAUTI JOULUSTA LEMPEÄMMIN

NAUTI JOULUSTA LEMPEÄMMIN

Jouluna herkutellaan tutuilla klassikoilla ja ihanilla uusilla tuttavuuksilla. Vältä turha stressi ja loihdi herkullinen joulu helposti Lempiruokakerhon hostin Ennin vinkeillä. Joulun lempparimenu syntyy maukkaasta mätikastikkeesta ja sen kruunaa täyteläinen luumurahka.

Nappaa talteen myös Ennin vinkit lempeämpään joulun viettoon!

HÄPEILEMÄTTÄ LUONNOLLISESTI

HÄPEILEMÄTTÄ LUONNOLLISESTI

Kaikilla meillä on arjessa hetkiä, kun takana on pitkä päivä, oma jaksaminen lattian tasolla ja ruokaideat lopussa. Nappaa talteen Lempiruokakerhon parhaat vinkit ja reseptit, joiden pariin voit kääntyä arjen häpeilemättä luonnollisissa hetkissä.

LEMPIRUOKAKERHON  KOKKISOTA

LEMPIRUOKAKERHON KOKKISOTA

Kesän kuumin kisailu käydään Lempiruokakerhon vieraiden välillä – Enni haastoi tähtikokit loihtimaan kesän parhaat kastikkeella kruunattavat grillireseptit.

Valitsetko Hermannin ja Mikon raikkaan Saimaa-pitan vai Sirlyn kurkuilla kuorrutetun grillilohen pestopotuilla?

Chef Sirly vastaa
KATA TARJOLLE KEVÄTTÄ

KATA TARJOLLE KEVÄTTÄ

Pääsiäisenä on aika suunnata ajatukset kohti kevättä raikkaalla, mutta helposti toteutettavalla menulla ja kattauksella. Lempiruokakerhon host Enni Koistinen jakaa visuaaliset vinkkinsä pääsiäiskattaukseen ja suositusmenun, jonka kruununa on pashasta inspiroitunut juustokakku.

Ota vinkit haltuun ja loihdi näyttävä pääsiäinen stressivapaasti Lempiruokakerhon tyyliin!

7 TÄHDEN LEMPIRUOKALISTA

7 TÄHDEN LEMPIRUOKALISTA

Lempiruokakerhon jäsenet kokosivat omista suosikeistaan arkiruokalistan, joka on jokaisen kotikokin pelastus. Nappaa todistetusti herkullinen resepti viikon jokaiselle päivälle ja löydä uusi lempiruokasi!

Iina Hyttinen ja Emili Kumpuniemi paljastavat Lempiruokakerholaisille omat vinkkinsä, joilla arki luistaa entistä sutjakkaammin.

YLLÄTÄ YSTÄVÄ  LEIPOMALLA

YLLÄTÄ YSTÄVÄ LEIPOMALLA

Leivonnan helppous viehättää Lempiruokakerhon vierailevaa tähteä Hanna Sumaria. Leivo lahjaksi läheiselle tai kutsu ystävät leipomaan yhdessä – Hannan helpolla reseptillä onnistut varmasti.

Testaa myös Lempiruokakerhon vinkit herkkulahjojen paketointiin.

PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Meistä jokainen ansaitsee ilon hetkiä ruoanlaiton ja leivonnan parissa. Arla Lempi - tuotteet ovat avain onnistumiseen: kotimaisista, luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruoka.