Lempiruokakerho

Lempiruokakerho

Kesan kuumin.png

Lempiruokakerhon kokkisota

Kaikkihan tietävät, että kastike kruunaa grilliherkut – Enni haastoi Lempiruokakerhon vierailevat tähtikokit luomaan kastikkeiden ympärille grillireseptit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Kaksi tiimiä ja kaksi kesäistä grillireseptiä, jotka kilpailevat kesän tirisevimmän herkun tittelistä. Valitsetko Hermannin ja Mikon raikkaan Saimaa-pitan vai Sirlyn kurkuilla kuorrutetun grillilohen pestopotuilla?

Saimaa-pita

Saimaa-pita

Hermanni ja Mikko taikoivat mökillä Saimaa-pitan, joka on pirteä vaihtoehto perinteisille hampurilaisille. Paljon mökkeilevät Mikko ja Hermanni arvostavat ruoanlaitossa sujuvuutta ja helppoutta.

Saimaa-pita on raikas mutta täyttävä herkku, jonka jokainen kotikokki osaa varmasti valmistaa. Pitaan tuo raikkautta tuore minttu ja helposti mökille mukaan pakattava Arla Lempi Tsatsiki jogurttikastike.

Saimaa-pita resepti
Grillattu lohi jogurtti- kastikkeella

Grillattu lohi jogurtti- kastikkeella

Sirly luottaa grillauksessa raikkaisiin makuihin ja kesäisiin väreihin. Grilliruuan ei tarvitse olla raskasta, vaan tuoreista raaka-aineista saa loihdittua kesän huikeimmat herkut.

Sirlyn mehevä grillilohi peitellään jogurtti-kurkkuhuntuun. Lohen kaveriksi Sirly suosittelee varhaispestoperunoita, jotka saavat rouskuvan rakenteensa suolapähkinöistä.

Grillattu lohi jogurttikastikkeella resepti

TUTUSTU KISAAJIIN

HermanniMikko.png

Mikko ja Hermanni.png

 

Hermanni Hyyryläinen ja Mikko Wivolin muodostavat vaikuttajapariskunnan, joka tuottaa Suomen hyvänmielisintä sisältöä Instagramiin ja YouTubeen. Hermannin ja Mikon kesä kuluu Saimaan mökillä hyvästä grillaussäästä nauttien.

Sirly.png

Sirly Yllasjarvi.png

 

Sirly Ylläsjärvi on TV:stä tuttu keittiömestari Yllästunturin kupeesta. Sirlyn voi löytää kesällä paitsi grillin äärestä myös perhokalastamasta ja vaeltamasta tuntureilta.

Chef SIRLY VASTAA

Chef SIRLY VASTAA

Nyt laitetaan grilli kuumaksi – mä luulen, että tämä on kaikkien aikojen grillikesä. Mutta mitä uutta tänä kesänä kannattaa grillata ja miten kesäruokaa voi varioida grillimaisterin elkein?

”Kesällä grillauksessa on koko maailma avoin. Älä tyydy vain lihan ja makkaran grillaukseen, vaan ota rohkeasti mukaan kasvikset ja hedelmät. Kaikki ne värit ja vitamiinit vain odottavat, että otamme mielikuvituksemme haltuun ja heitämme grilliin kesän kauneimmat herkut.

Kokeile tehdä grilliversioita klassisista kesäherkuista, kuten vaikkapa lohikeitosta. Grillaa kasvikset ja kala sekä keitä erikseen kermaisen lohikeiton liemi, jonka kruunaa tietenkin Arla Lempi ruokakerma.”

Sirly Ylläsjärvi vinkit grilliruokaan
PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Raikas ja monikäyttöinen jogurttikastike tuomaan makua vaikkapa salaatteihin, hampurilaisiin tai kasvispihvien kaveriksi. Tuote on laktoositon ja valmistettu Sipoossa. Toimii erinomaisesti myös dippinä!

ARLA Lempi Tsatsiki jogurttikastike laktoositon