Grillinyytit kauden kasviksilla ja valkosipuli-karhunlaukka levitteellä! Grillinyytit maistuvat aina ja voit varioida kasvikset oman maun mukaan. Kokeile!
Tee näin:
Grillinyytit
Aloita grillinyytit leikkaamalla leivinpaperista ja foliosta samankokoisia (noin 25 x 25 cm) paloja. Laita foliopala ulommaiseksi ja leivinpaperi folion päälle.
Huuhtele grillinyytteihin tulevat kasvikset huolellisesti.
Leikkaa retiisit puoliksi, isommat voit leikata neljään osaan. Kuori ja paloittele parsa. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Lohko sipulit neljään palaan ja viipaloi vihreät varret.
Jaa kasvikset papereille ja mausta. Nosta kulmat nyyteiksi ja lorauta valkoviini nyyttiin. Purista kulmat tiukasti kiinni.
Grillaa kasviksia 7–10 minuuttia. Tarjoile grillinyytit Ingmariini Valkosipuli-karhunlaukkalevitteen kanssa.