Grillinyytit

Grillinyytit

25 minuuttia
Grillinyytit kauden kasviksilla ja valkosipuli-karhunlaukka levitteellä! Grillinyytit maistuvat aina ja voit varioida kasvikset oman maun mukaan. Kokeile!
https://www.arla.fi/reseptit/grillinyytit/

Tee näin:

Grillinyytit
  • Aloita grillinyytit leikkaamalla leivinpaperista ja foliosta samankokoisia (noin 25 x 25 cm) paloja. Laita foliopala ulommaiseksi ja leivinpaperi folion päälle.
  • Huuhtele grillinyytteihin tulevat kasvikset huolellisesti.
  • Leikkaa retiisit puoliksi, isommat voit leikata neljään osaan. Kuori ja paloittele parsa. Leikkaa porkkanat vinoviipaleiksi. Lohko sipulit neljään palaan ja viipaloi vihreät varret.
  • Jaa kasvikset papereille ja mausta. Nosta kulmat nyyteiksi ja lorauta valkoviini nyyttiin. Purista kulmat tiukasti kiinni.
  • Grillaa kasviksia 7–10 minuuttia. Tarjoile grillinyytit Ingmariini Valkosipuli-karhunlaukkalevitteen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Grillinyytit
Retiisiä
2 nippua
Valkoista parsaa
1 nippu
Porkkanoita
5 - 6
Nippu sipuli
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
½ tl
Valkoviini
½ dl
Lisäksi
Ingmariini® Valkosipuli-karhunlaukka levitettä (125 g)
1 pkt
Lisää herkullisia ideoita
Lohinyytit
40 minuuttia
Lohinyytit
(2)
Perunanyytit
40 minuuttia
Perunanyytit
(1)
Grillatut kesäkurpitsat
10 minuuttia
Grillatut kesäkurpitsat
(1)