Kokonainen grillattu siika valmistuu helposti! Kesän maistuvin grillattu siika täytetään sitruunalla, persiljalla ja valkosipuli-karhunlaukka levitteellä.
Tee näin:
Grillattu siika
Aloita grillattu siika kalojen maustamisesta. Levitä suolaa ja pippuria siikojen sisä- ja ulkopuolelle.
Pese sitruunat ulkoapäin ja leikkaa ne siivuiksi. Silppua kevätsipuli ja lehtipersilja.
Täytä kalat sitruunansiivuilla, lehtipersilja- ja kevätsipulisilpulla ja laita siikojen sisälle Ingmariini valkosipuli-karhunlaukka levitettä nokareina. Sivele siikojen pinta ja grilliritilät huolellisesti ruokaöljyllä.
Grillaa siikaa noin 5–7 minuuttia per puoli.
Tarjoile grillattu siika sulatetun Ingmariini Valkosipuli-karhunlaukka levitteen kanssa.