- Tärkein sääntö: unohda mätsäävät astiastot! Pöytä näyttää hauskemmalta, jos kattauksessa on eri astioita. Laita vaikka jokaiselle erilaiset juomalasit!
- Haluan tehdä kattaukset hartaudella ja nauttien. Yleensä katan pöydän jo tunteja ennen varsinaista ruokailua, jotta saan fiilistellä kattausta mahdollisimman paljon.
- Pääsiäismunien maalaaminen on hauskaa, mutta tosi aikaa vievää hommaa. Saat nopsasti hauskat pääsisäismunat aamupalapöytään piirtämällä niihin tussilla erilaisia naamoja ja ilmeitä.
- Ruokapöytää koristavan kukkakimpun tilalle tykkään laittaa välillä ison ja herkullisen näköisen hedelmäkorin. Esimerkiksi iso sitruunaröykkiö on upean näköinen ilmestys pöydässä.
- Piilota kattaukseen jokaiselle syöjälle pieni suklaamuna servetin alle. Syöjä istuu pöytään, nappaa servetin ja tadaa - pääsiäisyllärin jälkeen ruokailu voi alkaa!
PÄÄSIÄISEN LEMPIMENU
”Pääsiäisenä suuntaan ajatukset vahvasti kevääseen ja katan pöytään värikästä ja raikasta tarjolle.
Alkuruokana serveeraan tuorehernekeittoa, joka on ultimaattinen lupaus keväästä. Meillä pääsiäiseen ei kuulu lammas, mutta sen sijaan kasvikset savaat loistaa pääruokana tarjoiltavassa pastassa.
Kaikki rahkajutut on pääsiäisenä best ja siksi juustokakku onkin pääsiäisaterian kiistaton kruunu.”