Lempiruokakerho

Lempiruokakerho

PÄÄSIÄISEN LEMPIMENU

PÄÄSIÄISEN LEMPIMENU

”Pääsiäisenä suuntaan ajatukset vahvasti kevääseen ja katan pöytään värikästä ja raikasta tarjolle.

Alkuruokana serveeraan tuorehernekeittoa, joka on ultimaattinen lupaus keväästä. Meillä pääsiäiseen ei kuulu lammas, mutta sen sijaan kasvikset savaat loistaa pääruokana tarjoiltavassa pastassa.

Kaikki rahkajutut on pääsiäisenä best ja siksi juustokakku onkin pääsiäisaterian kiistaton kruunu.”

JUHLAKATTAUKSEEN

JUHLAKATTAUKSEEN

  1. Tärkein sääntö: unohda mätsäävät astiastot! Pöytä näyttää hauskemmalta, jos kattauksessa on eri astioita. Laita vaikka jokaiselle erilaiset juomalasit!
  2. Haluan tehdä kattaukset hartaudella ja nauttien. Yleensä katan pöydän jo tunteja ennen varsinaista ruokailua, jotta saan fiilistellä kattausta mahdollisimman paljon.
  3. Pääsiäismunien maalaaminen on hauskaa, mutta tosi aikaa vievää hommaa. Saat nopsasti hauskat pääsisäismunat aamupalapöytään piirtämällä niihin tussilla erilaisia naamoja ja ilmeitä.
  4. Ruokapöytää koristavan kukkakimpun tilalle tykkään laittaa välillä ison ja herkullisen näköisen hedelmäkorin. Esimerkiksi iso sitruunaröykkiö on upean näköinen ilmestys pöydässä.
  5. Piilota kattaukseen jokaiselle syöjälle pieni suklaamuna servetin alle. Syöjä istuu pöytään, nappaa servetin ja tadaa - pääsiäisyllärin jälkeen ruokailu voi alkaa!
JUHLAKATTAUKSEEN
PÄÄSIÄSEN JUUSTOKAKKU

PÄÄSIÄSEN JUUSTOKAKKU

"Mun mielestä jälkkärin pitää olla mahdollisimman yksinkertainen ilman mitään turhaan hässäkkää. Siksi haluan tehdä pääsiäisenä pashamaisen juustokakun kakkujen kuninkaallisen."

Kokeile helpon herkullista ohjetta ja ihastu täyteläiseen koostumukseen!

PÄÄSIÄSEN JUUSTOKAKKU
PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Kermainen ja täyteläinen rahka leivontaan ja jälkiruokiin. Lempi Leivontarahka on laktoositon, paistonkestävä ja toimii erinomaisesti rahkapullien täytteenä, piirakoissa, juustokakuissa ja muissa jälkiruoissa. Valmistettu Sipoossa suomalaisesta maidosta.

PURKIN TÄYDELTÄ!