Pääsiäisen juustokakku

Pääsiäisen juustokakku

45 minuuttia
Raikkailla marjoilla ja hedelmillä kuorrutettu juustokakku on pääsiäisaterian kiistaton kruunu. Kokeile helpon herkullista ohjetta ja ihastu täyteläiseen koostumukseen!

Tee näin:

  • Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan.
  • Vispaa kerma, ja sekoita tuorejuusto ja rahka joukkoon vispaten. Seoksesta tulee vispaamalla tasaista ja kiiltävää. Lisää joukkoon sokeri, sitruunan kuori ja mehu sekä kananmunan keltuaiset.
  • Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua ja koristele tuoreilla hedelmillä ja marjoilla sekä halutessasi suklaamunilla.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Digestive-keksejä
200 g
100 g
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa
400 g
100 g
1 dl
Sokeria
1¼ dl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1
Kananmunan keltuaista
3
Koristeluun
Marjoja esim. mansikoita, pensasmustikoita, vadelmia
Hedelmiä esim. ananaskirsikoita ja passionhedelmää
1¼ dl
Pieniä suklaamunia
1