Lempiruokakerho

JOULUN LEMPIMENU

”Luumurahka on joulun isoin must-have! Mun ja siskoni ehdoton lemppari – kokkailtiin luumurahkaa pari vuotta sitten jouluna erämökkissäkin.

Mätileivät on toinen lempparini. Panostan jouluna muutenkin enemmän kalaruokiin ja tehdään aina pääruuaksi kalaa. Pari erilaista silliä, perunoita, porkkana- ja lanttulaatikko, graavikalaa ja kylkeen raikas salaatti – siinä on meidän joulun lempimenu!”

LEMPEÄÄN JOULUUN

LEMPEÄÄN JOULUUN

  1. Tarjoile isolle porukalle pikkujouluillallisella riisipuuroa. Pääset helpolla ja kaikki tykkäävät riisipuurosta!
  2. Oikaise häpeilemättä, niin vältyt turhalta joulustressiltä! Osta ruokia mahdollisimman paljon valmiina, jos siltä tuntuu. En todellakaan kokkaa kaikkea itse, vaan valkkaan pari mielenkiintoisinta reseptiä ja keskityn niihin. Näin joulu ei mene suorittamiseksi.
  3. Itsetehdyt ruokalahjat ilahduttavat aina kaikkia! Esimerkiksi saaristolaisleipä tai puolukkainen joululeipä on ihana lahja antaa – ja myös tosi helppo leipoa.
  4. Muista jouluna hemmotella myös itseäsi. Vietän aina koko joulupäivän yöpaidassa sohvalla peiton alla ja katson ainakin kaksi leffaa, mieluiten kolme.
  5. Joskus voi myös skipata koko joulun ja mennä hotelliin valmiiseen pöytään. Joulu kylpylähotellissa Virossa oli virkistävä ja oli mielenkiintoista nähdä mitä virolaiseen joulupöytään kuuluu.

JOULUN LEMPIRESEPTIT

Koostimme yhteen suosituimmat reseptit joulupöytään! Joulun kiistattomiin klassikoihin kuuluvat laatikot ja herkullisia uusia tuttavuuksia taas ovat piparinmakuiset leivonnaiset. Reseptit ovat helppoja, nopeita ja vaivattomia, jotta sinä voit keskittyä joulun viettoon.

Selaa reseptejä
PURKIN TÄYDELTÄ!

PURKIN TÄYDELTÄ!

Arla Lempi hapanmaitotuotteet valmistetaan täysin lisäaineettomasti. Se mikä maistuu, on yksinkertaisesti vain raikas kerma ja maito. Hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruokaa.