Muikunmäti-rieskarullat

Muikunmäti-rieskarullat

Juhlallinen herkku kaviaaritäytteellä. Täydellisiä voileipiä nälkäisille vieraille!
https://www.arla.fi/reseptit/muikunmati-rieskarullat/

Tee näin:

  • Kuori ja muusaa kananmunat haarukalla. Anna anjovisten valua ja sitten hienonna ne. Sekoita kananmuna, anjovis, crème fraîche, sinappi, ruohosipuli ja pippuri. Levitä seos ohuelti leivälle ja rullaa pitkältä sivulta. Kääri rullat kelmuun ja anna niiden olla jääkaapissa. Leikkaa käärö 6 osaan. Koristele mädillä ja ruohosipulilla.
Valmis!
Vinkki

Mäti voidaan korvata kaviaarilla.

Ainekset

Pehmeää rieskaa, n. 20x25 cm
2
Kovaksi keitettyä kananmunia
4
Anjovisfileitä
50 g
1 dl
Dijon-sinappia
1 tl
Hienonnettua tuoretta ruohosipulia
½ dl
Mustapippuria
1 ripaus
Koristeluun
Muikun mätiä
50 g
Tuoretta ruohosipulia