Muikunmäti-rieskarullat

Muikunmäti-rieskarullat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juhlallinen herkku kaviaaritäytteellä. Täydellisiä voileipiä nälkäisille vieraille!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 pehmeää rieskaa, n. 20x25 cm
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 50 g anjovisfileitä
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 tl dijonsinappia
  • ½ dl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
  • 1 ripaus mustapippuria

Koristeluun

  • 50 g muikun mätiä
  • tuoretta ruohosipulia

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja muusaa kananmunat haarukalla. Anna anjovisten valua ja sitten hienonna ne. Sekoita kananmuna, anjovis, crème fraîche, sinappi, ruohosipuli ja pippuri. Levitä seos ohuelti leivälle ja rullaa pitkältä sivulta. Kääri rullat kelmuun ja anna niiden olla jääkaapissa. Leikkaa käärö 6 osaan. Koristele mädillä ja ruohosipulilla.

Vinkki

Mäti voidaan korvata kaviaarilla.

Lisää herkullisia ideoita