Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Lohismetanavaahto, mätiä ja rosollia
Lohismetanavaahto, mätiä ja rosollia
10 minuuttia
•
Kommentit
Meri-Tuuli Väntsin lohismetanavaahto on helppo takuuvarma herkku loppuvuoden juhlapöytään - makujen juhlaa jokaisella lusikallisella.
Katso myös nämä
Kanttarellikeitto
(85)
1 tunti
Pestopizza
(1)
Pizzapannukakku
(4)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Vaahdota smetana silkkiseksi ja kiinteäksi vaahdoksi. Hienonna lämminsavulohi ja yhdistä smetanaan. Lisää mäti ja sekoita.
Lusikoi lohivaahtoa tarjoilukippoihin, lisää sitten rosollia ja koristele pienellä lusikallisella mätiä. Nauti!
Valmis!
Ainekset
Arla® Lempi Smetanaa
1 prk
Lämminsavulohta
100 g
Mätiä + lisää viimeistelyyn
2 rkl
Rosollia
Katso myös nämä
Kanttarellikeitto
(85)
1 tunti
Pestopizza
(1)
Pizzapannukakku
(4)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
Kaikki reseptit