&format=jpg)
Ranskankermalla ja laventelilla aateloitu suklaakakku
1 tunti 30 minuuttia
Jälkiruoka
•
Meri-Tuuli Väntsin ranskankermalla ja laventelilla aateloituun suklaakakkuun ei voi tuhlata liikaa ylistyssanoja. Kokeile ja ihastu!

Tee näin:
Ainekset
Kakku:
175 g | |
Sokeria
|
2½ dl |
Vaniljauutetta
|
1 tl |
Kananmunat
|
3 |
Tummaa suklaa
|
100 g |
Vehnäjauhoja
|
3½ g |
Leivinjauhetta
|
2 tl |
Kaakaojauhetta
|
2 rkl |
Ruokasoodaa
|
1 tl |
Arla® Lempi Créme Fraîche
|
150 g |
Täyte:
Tummaa suklaa
|
100 g |
---|---|
Kuivattua laventelin kukkaa (elintarvikelaatu)
|
1 tl |
Arla® Lempi Créme Fraîche
|
100 g |
Kuorrute & koristelu:
125 g | |
Tomusokeri
|
225 g |
Arla® Lempi Créme Fraîche
|
50 g |
Vaniljauutetta
|
1 tl |
Tummaa suklaa
|
75 g |
Kuivattua laventelin kukkaa
|
2 tl |
Sokerissa säilöttyjä kirsikoita
|