uutuus!

Arla Lempi Ruoanlaittotuotteet

Hyvän kotiruoan resepti on yleensä erittäin yksinkertainen: muutama laadukas raaka-aine ja muuta ei tarvita. Kun raaka-aineet ovat luonnollisia ja tuoreita, ruoka maistuu parhaimmalta. Uudet Arla Lempi ruoanvalmistustuotteet valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen ja mahdollisimman luonnollisesti. Lempiruoat syntyvät Lempi-tuotteista.

Mistä puhumme, kun puhumme

Ruokakermasta?

Arla Lempi Ruokakerma sisältää vain ainesosia, jotka kuuluvat ruokakermaan: kermaa sekä tärkkelystä suurustamaan keitot ja kastikkeet. Arla Lempi Ruokakerma on valmistettu rehdisti suomalaisesta maidosta. Sitä ei ole laimennettu vedellä,  eikä siihen ole lisätty mitään turhanpäiväistä.

Aitoa makua

Purkin täydeltä!

Arla Lempi hapanmaitotuotteet valmistetaan täysin lisäaineettomasti.  Se mikä maistuu, on yksinkertaisesti vain raikas kerma ja maito. Hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruokaa.

Pssst, kurkkaa purkin sisään ja poimi talteen arjen reseptivinkki.

Tapiokatärkkelys

Mitä on tärkkelys ja miksi sitä on ruokakermassa?

Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta.

Lue lisää tärkkelyksestä
Luontaiset aromit

Mitä tarkoitetaan luontaisilla aromeilla?

Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Luontaisia aromeja saadaan eristämällä luonnosta sellaisenaan löytyviä aineita, joilla on aromaattisia ominaisuuksia.

Lue lisää luontaisista aromeista
Arla Lempi Kaikki Arla Lempi tuotteet