Arla Lempi Ruoanlaittotuotteet

Hyvän kotiruoan resepti on yleensä erittäin yksinkertainen: muutama laadukas raaka-aine ja muuta ei tarvita. Kun raaka-aineet ovat luonnollisia ja tuoreita, ruoka maistuu parhaimmalta. Uudet Arla Lempi ruoanvalmistustuotteet valmistetaan raaka-aineita kunnioittaen ja mahdollisimman luonnollisesti. Lempiruoat syntyvät Lempi-tuotteista.

Miksi ruokakerman pitäisi säilyä kuukausia?

Meistä se on parasta tuoreena.

Valtaosa markkinoiden ruokakermoista valmistetaan iskukuumentamalla. Arla Lempi ruokakermat puolestaan valmistetaan Sipoossa suomalaisesta maidosta korkeassa lämpötilassa pastöroimalla. Hellävaraisempi käsittely takaa tuotteelle ainutlaatuisen raikkaan kerman maun. Tämä toki tarkoittaa sitä, että tuote ei säily kuukausia eikä sitä voi säilyttää huoneenlämmössä.

Meistä kuitenkin ruokakerma maistuu parhaimmalta, kun se on tuoretta ja raikasta.

Aitoa makua

Purkin täydeltä!

Arla Lempi hapanmaitotuotteet valmistetaan täysin lisäaineettomasti.  Se mikä maistuu, on yksinkertaisesti vain raikas kerma ja maito. Hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruokaa.

Pssst, kurkkaa purkin sisään ja poimi talteen arjen reseptivinkki.

Uutuus!

Arla Lempi
hapatettu kerma

Hapatettu kerma sopii monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan kokkaamiseen. Käytä tuotetta sellaisenaan tai vaahdotettuna. Ei mitään lisäaineita - vain kermaa ja hapatetta!

Lue lisää!

Kirkastettu voi eli ghee

Kirkastettu voi on erinomainen apu kaikessa paistamisessa. Sillä saa aikaan kauniin kullanruskean paistopinnan ja mehukkaan lopputuloksen!

Lue lisää kirkastetusta voista
Tapiokatärkkelys

Mitä on tärkkelys ja miksi sitä on ruokakermassa?

Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta.

Lue lisää tärkkelyksestä
Luontaiset aromit

Mitä tarkoitetaan luontaisilla aromeilla?

Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Luontaisia aromeja saadaan eristämällä luonnosta sellaisenaan löytyviä aineita, joilla on aromaattisia ominaisuuksia.

Lue lisää luontaisista aromeista
Arla Lempi twerkkaus
Arla Lempi Kaikki Arla Lempi tuotteet