Lapsuuden kanakastike

Lapsuuden kanakastike

15 minuuttia
Emili Kumpuniemen lapsuuden kanakastike on todellinen arjen taklaaja. Vain muutama raaka-aine, 15 minuutin valmistusaika ja lautasella on arkiruokaklassikko, jota teet taatusti uudestaan.

Tee näin:

  • Leikkaa kanafileet sopiviksi pieniksi suupaloiksi.
  • Lisää paistinpannulle öljy sekä kanapalat ja ruskista.
  • Kun kanoissa on väriä, lisää joukkoon soija, pippuri ja ruokakerma. Lisää kermapurkkiin reilu loraus vettä, ravista ja kaada vesi vielä pannuun. Sekoita ja anna kastikkeen hautua välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  • Nauti keitetyn riisin tai pastan kanssa.
Valmis!

Ainekset

Hunajamarinoituja kanan sisä- tai rintafileitä
500 g
Öljyä
2 rkl
Soijaa
3 rkl
2 dl
Reilu rouhaisu mustapippuria
Reilu loraus keitinvettä
Lisukkeeksi pastaa tai riisiä