Kermainen juureskeitto

Kermainen juureskeitto

Ihanan kermainen juureskeitto saa ylimääräistä makua anjoviksesta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kermainen juureskeitto

Ihanan kermainen juureskeitto saa ylimääräistä makua anjoviksesta.

Annoslukumäärä
  • 8 kpl perunoita
  • 2 palsternakkaa
  • 3 porkkanaa
  • 1 l yrttilientä
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 4 kpl anjovisfileitä
  • suolaa
  • pippuria
  • 250 g Arla Keso raejuustoa

Ohjeet

Kuori ja leikkaa perunat ja palsternakka isoiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa 2 porkkanaa pieniksi paloiksi. Keitä liemi kattilassa. Lisää joukkoon juurekset ja keitä kannen alla 15-20 minuuttia, kunnes kasvikset tuntuvat pehmeiltä. Valuta ja säästä liemi. Sekoita vihannekset crème fraîchen ja anjoviksien kanssa. Kaada juuressekoitus takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon 4-5 dl lientä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja viipaloi loput porkkanat perunankuorimaveitsellä. Kiehauta keitto uudestaan ja anna porkkanaviipaleiden kiehua keiton mukana noin 1 minuutin ajan. Tarjoile raejuustoa ja leipää.

Suositellut tuotteet