Välimerellinen kanasalaatti

Välimerellinen kanasalaatti

Välimerellinen salaatti broilerilla ja crème fraîche kastikkeella on ihana herkku niin lounas- kuin päivällispöytäänkin. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ruskista kanafileiden pintaan väri paistinpannulla. Laita fileet uunivuokaan ja paista kypsäksi uunin keskiosassa n. 10-12 min. Anna kanojen jäähtyä ja leikkaa fileet jäähtyneenä viipaleiksi. Asettele kanapalat laakeaan tarjoiluastiaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita kirsikkatomaatit, revi basilikan- tai rucolanlehdet pienimmiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeeksi Crème fraichen ja valkosipulin kanssa. Laita puolet kastikkeesta kanapalojen päälle ja tarjoa puolet salaatin lisukkeena erillisestä astiasta. Ripottele kanojen pinnalle tomaatit, oliivit ja basilika tai rucola.
Valmis!

Ainekset

Broilerin rintafileetä
800 g
Suolaa
2 tl
Mustapippuria
Kirsikkatomaatteja
250 g
Ruukku tuoretta tuore basilika tai rucolaa
1
Mustia oliivia
1 dl
Lisää herkullisia ideoita
Välimerellinen salaatti
10 minuuttia
Välimerellinen salaatti
(8)