Välimerellinen kanasalaatti

Välimerellinen kanasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Välimerellinen salaatti broilerilla ja crème fraîche kastikkeella on ihana herkku niin lounas- kuin päivällispöytäänkin. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 800 g broilerin rintafileetä
  • Arla Meijerivoita paistamiseen Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa tai rucolaa
  • 1 dl mustia oliiveja

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ruskista kanafileiden pintaan väri paistinpannulla. Laita fileet uunivuokaan ja paista kypsäksi uunin keskiosassa n. 10-12 min. Anna kanojen jäähtyä ja leikkaa fileet jäähtyneenä viipaleiksi. Asettele kanapalat laakeaan tarjoiluastiaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita kirsikkatomaatit, revi basilikan- tai rucolanlehdet pienimmiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeeksi Crème fraichen ja valkosipulin kanssa. Laita puolet kastikkeesta kanapalojen päälle ja tarjoa puolet salaatin lisukkeena erillisestä astiasta. Ripottele kanojen pinnalle tomaatit, oliivit ja basilika tai rucola.

Lisää herkullisia ideoita