Kahvipöydän klassikot

Parhaat mokkapalat

Mokkapalat, suklaaneliöt, mokkaruudut - suomalaisten suosikkileivonnainen kulkee monella nimellä. Makea herkku on myyjäisten varma hittituote ja reseptejä on yhtä monta kuin leipureitakin.

Maailman parhaat mokkapalat

Mokkapalat on suomalaisten suokkileivonnainen, eikä suotta. Versioitakin löytyy jokaiseen makuun. Kiinnostavaa on, että suomalaisten sokerihammasta kolottaa erityisesti lokakuun pimeydessä ja helmi-maaliskuun pakkasissa, jolloin mokkapaloja haetaan Googlesta jopa 60 500 kertaa.

Perinteiset mokkapalat viimeistellään suklaisella kuorrutteella ja valinnaisilla koristeilla kuten kookoshiutaleilla tai strösseleillä.

Jos haluat mokkapaloihin uutta twistiä ja lisää mehevyyttä, tulet rakastumaan cookiedough-mokkapaloihin. Mintun ja suklaan yhdistelmää rakastavan valinta on täyteläiset minttusuklaa-mokkapalat, jotka viimeistellään tietenkin After Eight -suklaakonvehdeilla.

Mokkapalat-reseptit

Amerikkalaiset herkuttelevat blondie ja brownie -suklaaleivonnaisilla, jotka muistuttavat paljon meidän mokkapalojamme. Koostumukseltaan cookies-keksien ja kakkupohjan välimaastoon sijoittuvat brownies -herkut sopivat erinomaisesti myös suomalaiseen makuun.

Myös gluteenittomat mokkapalat syntyvät helposti eikä mausta tarvitse yhtään tinkiä.

Valitse alta suosikkisi!

Teemat