Mokkapalat

Mokkapalat, suklaaneliöt, mokkaruudut - suomalaisten suosikkileivonnainen kulkee monella nimellä. Makea herkku on myyjäisten varma hittituote ja reseptejä on yhtä monta kuin leipureitakin.

Suomalaisten sokerihammasta kolottaa erityisesti lokakuun pimeydessä ja helmi-maaliskuun pakkasissa, jolloin mokkapaloja haetaan Googlesta jopa 60 500 kertaa.

Koostamastamme mokkapalat-infograafista näet kuinka paljon voita, maitoa, kananmunia, sokeria, kaakaojauhetta, kahvia ja vehnäjauhoja kuluu mokkapaloihin ahkerimpina leivontakuukausina. Suklainen kuorrute ja valinnaiset koristeet viimeistelevät perinteiset mokkapalat, mutta Amerikan-serkut blondie ja brownie maistuvat myös sellaisenaan. Meiltä löydät reseptin myös gluteenittomiin mokkapaloihin

 Mokkapalat-infograafi-Suomen-suosituin-leivonnainen

 

Aiheeseen liittyvät reseptit