Keso® Cottage Cheese on herkullinen ja monikäyttöinen raejuusto. Se maistuu erinomaiselta ihan sellaisenaan ja tuo helposti ruokaisuutta salaatteihin ja välipaloihin. Pehmeän koostumuksen vuoksi Keso® sopii hyvin myös leivän päälle levitettäväksi ja se on erinomainen ja terveellinen lisä suolaisiin lettu- tai muffinssitaikinoihin.

KESO® Cottage Cheese sai uuden kartonkisen pakkauksen

Vähensimme reilusti muovin määrää ja uusi kippo kääritään kartonkiin.

* Laskelmat tehty Sphera Solutionsin GaBi-ohjelmistolla. Toteutetut analyysit perustuvat ISO 14040/44 standardin mukaiseen menetelmään, jossa huomioidaan pakkauksen koko elinkaari. Lisää tietoa GaBi-järjestelmästä ja analyysissa käytetystä menetelmästä löytyy ositteessa http://www.gabi-software.com.

FSC-merkittyä paperikuitua pohjoismaisista metsistä

Kokonaan emme ikävä kyllä pääse muovista eroon, koska pelkkä kartonki ei kestä tuotteen kosteutta. Uuden kipon CO2-päästöt ovat kuitenkin jopa 60 % pienemmät kuin vanhan muovirasian. 

Rasia kartonkikeräykseen

Uudistuneen pakkauksen rasian voit jatkossa kierrättää kartonkikeräykseen. Uudistuksen ohessa päivitämme hieman pakkauksen ilmettä. Sama hyvä KESO®-tuote uudessa paremmassa pakkauksessa!

Keso Kaikki Keso tuotteet