Kanawrapit

Kanawrapit

Kanawrapit sopivat nopeaksi lounaaksi tai retkievääksi reppuun. Kanawrapit ovat myös helppo valmistaa! Kokeile herkullista reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/kanawrapit/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kanawrapit ja käsittele ensiksi kananliha. Irrota lihanpalat kanasta ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
  • Laita lihanpalat kulhoon. Purista valkosipuli, murenna juusto ja lisää raejuusto kananpalojen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kunnolla kaikki ainekset keskenään.
  • Kuori ja raasta porkkanat. Levitä kanaseos, porkkanaraaste ja pinaatti rieskojen päälle.
  • Rullaa rieskat tiukoiksi rulliksi ja kääri kanawrapit esimerkiksi leivinpaperiin.
  • Pakkaa valmiit kanawrapit evääksi tai nauti heti.
Valmis!

Ainekset

Rieskaa
4
Grillattu broileri
½
Valkosipulinkynsi
½
150 g
1 dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 tl
Porkkanoita
2
Baby-pinaattia
40 g
Lisää herkullisia ideoita