Papu-broileriwrapit

Papu-broileriwrapit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Herkulliset papu-broileriwrapit on helppo ja nopea valmistaa, mutta silti erinomaista ruokaa välipalaksi, illanistujaisiin tai muihin tilaisuuksiin.

Ainekset

Annokset

  • 1 tlk kidneypapuja, 400 g
  • ½ grillattu broileri, n. 200g
  • 1 salaattisipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tarjoiluun

  • 4 isoa vehnätortillaa
  • 1 avokado
  • 1 ruukku jää- tai lehtisalaattia

Tee näin:

Tee näin:

Kaada pavut siivilään, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta. Perkaa broilerin puolikas ja suikaloi tai kuutioi liha. Kuori, halkaise ja viipaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää pannulle pavut, broileripalat, pippurisekoitus ja crème fraîche. Kuumenna sekoittaen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Ota pannu levyltä ja jaa seos tortilloille. Kuori avokado, poista siemen ja viipaloi hedelmäliha. Huuhdo salaatti ja valuta tai linkoa salattilingossa. Jaa avokadoviipaleet ja salaatinlehdet tortilloille. Kääri tortillat rulliksi. Tarjoa heti. Vinkki! Tortillatäytteen voit maustaa halutessasi chilillä tai tabascolla. Avokadoviipaleiden päälle voit puristaa hieman limettimehua.