Makutestin tulos: 94 % levitekäyttäjistä pitää Ingmariinista
https://www.arla.fi/artikkelit/makutestin-tulos-94-prosenttia-levitekayttajista-pitaa-ingmariinista/
https://www.arla.fi/artikkelit/makutestin-tulos-94-prosenttia-levitekayttajista-pitaa-ingmariinista/
Maitotilojen hiilijalanjälki laski neljä prosenttia
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotilojen-hiilijalanjalki-laski-nelja-prosenttia/
Joka pisara maitoa käyttöön – ruokahävikin vähentäminen on yhteistyötä
Edistämme luonnon monimuotoisuutta
https://www.arla.fi/artikkelit/edistamme-luonnon-monimuotoisuutta/
https://www.arla.fi/artikkelit/arla-on-suomen-aktiivisin-tyopaikka/
Arla on huomioinut vastuullisuuden toiminnassaan jo pitkään. Marraskuussa 2021 julkistettu uusi strategiamme kertoo, että aiomme panostaa vastuullisuuteen ja maitoalan kestävään tulevaisuuteen
https://www.arla.fi/artikkelit/ingmariinin-rasia-on-nyt-entista-helpommin-lajiteltava/
Me Arlalla uskomme, että symbioottinen suhde luontoon on välttämätön kestävän maatalouden harjoittamiseksi. Lue lisää aiheesta!
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/luonnon-suojeleminen/
Joskus kannattaa tavoitella kuuta taivaalta. Näin tehtiin Arla Suomen Walk to the Moon -liikuntahaasteessa, joka innosti henkilöstömme liikkumaan satoja tuhansia kilometrejä. Lue lisää! Joskus
Kun lehmä saa olla lehmä, se voi paremmin. Lajityypillinen käyttäytyminen lisää lehmien hyvinvointia. Siksi entistä parempi maitomme tulee suomalaisilta tiloilta, joissa lehmät ovat vapaita,
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/vapaat-ja-laiduntavat/
Arla Suomi menestyi erinomaisesti Oikotien toteuttamassa Vastuullinen työnantaja -tutkimuksessa. Arla sai tutkimuksessa työntekijöiltään vastuullisuudesta niin hyvät arviot, että sijoittui omassa
https://www.arla.fi/artikkelit/henkilostomme-arvioi-arla-on-vastuullinen-tyonantaja/