Välipala muuttuu pieneksi ateriaksi
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Kokkaamattomat on tempaus, jossa kuka tahansa voi tehdä hyvää omasta kotikeittiöstä käsin. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/tassa-ovat-300-unohdettua-reseptia--minka-sina-kokkaisit/
Jaoimme ruokakaupan asiakkaille lisäaineet erikseen ja kuvasimme reaktiot. Piilokameran tarkoituksena oli kiinnittää huomio usein piiloon jääviin lisäaineisiin.
https://www.arla.fi/artikkelit/mita-jos-ruokakerman-lisaaineet-tarjottaisiinkin-erikseen/
Arla Suomi menestyi erinomaisesti Oikotien toteuttamassa Vastuullinen työnantaja -tutkimuksessa. Arla sai tutkimuksessa työntekijöiltään vastuullisuudesta niin hyvät arviot, että sijoittui omassa
https://www.arla.fi/artikkelit/henkilostomme-arvioi-arla-on-vastuullinen-tyonantaja/
Joskus kannattaa tavoitella kuuta taivaalta. Näin tehtiin Arla Suomen Walk to the Moon -liikuntahaasteessa, joka innosti henkilöstömme liikkumaan satoja tuhansia kilometrejä. Lue lisää! Joskus
Arla liittyi vuonna 2019 solmittuun materiaalitehokkuuden sitoumukseen, jonka avulla edistetään muun muassa ruokahävikin vähentämistä. Laitoimme toimintamme suurennuslasin alle ja sen tuloksena ruoka
https://www.arla.fi/artikkelit/laitoimme-toimintamme-suurennuslasin-alle/
Kipan luomutilalla pääskyjen vähentyminen on myös huomattu
https://www.arla.fi/artikkelit/kipan-luomutilalla-paaskyjen-vahentyminen-on-myos-huomattu/
Maitotiloilla voidaan auttaa uhanalaisia pääskyjä
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotiloilla-voidaan-auttaa-uhanalaisia-paaskyja/
https://www.arla.fi/artikkelit/makutestin-tulos-94-prosenttia-levitekayttajista-pitaa-ingmariinista/
https://www.arla.fi/artikkelit/arla-on-suomen-aktiivisin-tyopaikka/
Arla on huomioinut vastuullisuuden toiminnassaan jo pitkään. Marraskuussa 2021 julkistettu uusi strategiamme kertoo, että aiomme panostaa vastuullisuuteen ja maitoalan kestävään tulevaisuuteen
Joka pisara maitoa käyttöön – ruokahävikin vähentäminen on yhteistyötä