Maidon pastörointi
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!
Pitkien matkojen juokseminen kavereiden kanssa on paljon mukavampaa kuin yksin. Hyvä kunto kasvaa seurassa! Tutustu E20-blogin Eskon 12 viikon juoksuohjelmaan!
Tutustu Kiteen meijerin toimintaan!
https://www.arla.fi/yritys/yhteystiedot/meijerimme/kiteen-meijeri/
Jaakko ja Pirkko Suomisen luomutilalla Turussa laiduntaa yli sata lehmää, joiden maito päätyy Hämeenlinnan Osuusmeijeriin. Tutustu tilaan!
https://www.arla.fi/yritys/maidontuotanto/luomu/suomisen-luomutila/
Lukeminen antaa uusia ajatuksia, vie seikkailuun. Hyviä kirjoja löytyy enemmän kuin olisi aikaa lukea. Tutustu Salamatkustaja -blogin Sadun 12 viikon ohjelmaan!
Ruokavalio on tärkeässä osassa aktiivisen treenaajan ohjelmassa. Lautasella on hyvä olla energiaa ja värejä. Tutustu Hempsulin 12 viikon ohjelmaan!
Kuinka yhdistää opiskelu, hyvä ruokavalio ja kiireinen arki? Kuinka arjesta saa tasapainoisemman? Tutustu Janinan 12 viikon valmennusohjelmaan!
https://www.arla.fi/uudenvuodenlupaus/opiskelu-kiireen-keskella/
https://www.arla.fi/tilaatoivolle/ohjeet-puisen-paaskyrivitalon-rakentamiseen/
Hävikin vähentäminen on tärkeää koko ruokaketjussa ja myös meillä Arlalla pysyvä osa vastuullisuustyömme tavoitteita. Lue lisää toimistamme, joilla pyrimme vähentämään hävikkiä!
Ihminen tarvitsee kalsiumia läpi elämän, ja sen puute voi aiheuttaa jopa osteoporoosia. Lue lisää kalsiumista!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/kalsium/