Uusi ravintolamme on ruokatalon käyntikortti
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Arlan kuluttajapalveluun tulee joka kuukausi satoja yhteydenottoja. Yli 90 prosenttia palautteista lähetetään meille sähköpostilla, mutta palvelemme myös puhelimessa. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/kaikkiin-kuluttajapalautteisiin-vastataan/
Lypsylehmä on maitotilalliselle kuin työkaveri. Sen hyvinvoinnista huolehtiminen on maitotilan arjessa vastuullisen työn peruspilareita. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotilan-ja-lypsylehman-vuosi/
Hiihtolomaleirillä on superkivaa! Punaisen puutalon eteisessä on pitkä rivi kenkiä. Ryhmä lapsia pukee päälleen toppatakkeja ja –housuja. Espoon me-talossa pidettävällä hiihtolomaleirillä on
https://www.arla.fi/artikkelit/hiihtolomaleirilla-on-superkivaa/
Arlan Uudenmaan lähimaidot uudistuivat. Lue lisää uudistuksesta ja tutustu yhteen Uudenmaan maitotilalliseen!
Tänä keväänä tuoteuutuutemme tulevat kasvattamaan ja monipuolistamaan vahvoja tuotebrändejämme. Sipoossa kehityt tuoteinnovaatiot kiinnostavat myös maailmalla. Lue koko juttu!
https://www.arla.fi/artikkelit/sipoossa-kehitetyt-tuoteinnovaatiot-maailmalle/
Arla panostaa tuotteidensa markkinoinnissa tulevaisuudessa yhä enemmän modernin teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotolkin-kautta-voi-nyt-pelata-jalkapalloa/
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/
Kokkaamattomat on tempaus, jossa kuka tahansa voi tehdä hyvää omasta kotikeittiöstä käsin. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/tassa-ovat-300-unohdettua-reseptia--minka-sina-kokkaisit/
Jaoimme ruokakaupan asiakkaille lisäaineet erikseen ja kuvasimme reaktiot. Piilokameran tarkoituksena oli kiinnittää huomio usein piiloon jääviin lisäaineisiin.
https://www.arla.fi/artikkelit/mita-jos-ruokakerman-lisaaineet-tarjottaisiinkin-erikseen/
Pääseekö Suomi palkintosijoille? Sitä jännitetään 29.-30. tammikuuta 2019, kun maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali kisataan Lyonissa.
https://www.arla.fi/artikkelit/suomi-tavoittelee-bocuse-dorissa-palkintosijaa/
Maidon matkalla tilalta kuluttajan keittiöön tarvitaan monenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Sen saivat huomata myös Winellska Skolan yhdeksäsluokkalaiset, jotka kävivät tutustumassa Arlaan.
https://www.arla.fi/artikkelit/tulevaa-ammattiaan-pohtivat-ysiluokkalaiset-tutustuivat-arlaan/