Maidon pastörointi
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Muutokset elintavoissa tai ympäristössä tuntuvat helposti vatsan tasapainossa. Hyvinvoiva vatsa on tärkeä elämänlaatuun vaikuttava tekijä.
Maidosta on moneksi! Lue täältä maidosta saatavista hyvistä ravintoaineista!
https://www.arla.fi/artikkelit/arla-on-suomen-aktiivisin-tyopaikka/
Hyvinvointivalmentaja Sari Vannas antaa vinkit kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Tutustu vinkkeihin, jotka vaikuttavat mielen ja vatsan hyvinvointiin!
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/sari-vannas-ja-vinkit-hyvinvointiin/
Mitä syödä iltapalaksi ja mitä ruokia tulisi välttää illalla, jotta syöminen ei vaikuta uneen ja nukkumiseen? Lue lisää iltasyömisestä! Mitä syödä iltapalaksi ja mitä ruokia tulisi välttää illalla,
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/mita-syoda-iltapalaksi/
Käsillä tekeminen - kuten ruoanlaitto, nikkarointi, puutarhanhoitoa tai käsitöitä - aktivoi aivoja ja on suositeltavaa abstraktin työn tekijälle. Lue lisää! Käsillä tekeminen - kuten ruoanlaitto,
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/kasilla-tekeminen/
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/kevat-on-parsaihmisen-parasta-aikaa/
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/palauttavan-loman-salaisuudet/
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/nain-lisaat-liikuntaa-arkeesi-puolihuomaamatta/