Paholaisen munat

Paholaisen munat

20 minuuttia
Paholaisen munat ovat herkullisia alkupaloja créme fraîche täytteellä. Paholaisen munat saavat makua tabascosta ja sinapista. Kokeile nopeaa reseptiä!

Tee näin:

Paholaisen munat
  • Keitä ensiksi kananmunat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja halkaise sitten kananmunat.
  • Kaiva varovasti keltuaiset esiin ja laita kulhoon. Muussaa keltuaiset yhdessä créme fraîchen, paprikajauheen, tabascon, sinapin ja suolan kanssa.
  • Jaa seos kananmunanpuolikkaiden päälle. Viimeistele paholaisen munat hienonnetulla ruohosipulilla.
  • Tarjoile paholaisen munat brunssilla tai alkupalana.
Valmis!

Ainekset

Paholaisen munat
2 rkl
Kananmunia
6
Paprikajauhetta
2 maustemitallista
Tabascoa
1 maustemitallinen
Sinappia
1 tl
Suolaa
½ tl
Tuoretta ruohosipulia
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita