Mansikkahillo

Mansikkahillo

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Itse tehty mansikkahillo on ihana lisuke jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Valmista kerralla iso erä mansikkahilloa ja nauti kesän mausta vielä pitkälle syksyyn.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 l mansikoita
  • 8 dl sokeria
  • natriumbensonaattia

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele mansikat, halkaise tai viipaloi ne. Laita kattilaan kerroksittain marjoja ja sokeria. Anna seistä noin 1 tunti. Kuumenna marjoja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista vaahto. Sekoita natriumbentsoaatti pieneen määrään hilloa ja lisää seos kattilaan. Kaada hillo puhtaisiin, tiiviskantisiin purkkeihin.