Mansikkahillo

Mansikkahillo

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Itse tehty mansikkahillo on ihana lisuke jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Valmista kerralla iso erä mansikkahilloa ja nauti kesän mausta vielä pitkälle syksyyn.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 l mansikoita
  • 8 dl sokeria
  • natriumbensonaattia

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele mansikat, halkaise tai viipaloi ne. Laita kattilaan kerroksittain marjoja ja sokeria. Anna seistä noin 1 tunti. Kuumenna marjoja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista vaahto. Sekoita natriumbentsoaatti pieneen määrään hilloa ja lisää seos kattilaan. Kaada hillo puhtaisiin, tiiviskantisiin purkkeihin.

Lisää herkullisia ideoita