Mansikkahillo

Mansikkahillo

Itse tehty mansikkahillo on ihana lisuke kaikenlaisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Valmista kerralla iso erä hilloa ja voit nauttia kesän mauista vielä pitkälle syksyyn.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Mansikkahillo

Itse tehty mansikkahillo on ihana lisuke kaikenlaisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Valmista kerralla iso erä hilloa ja voit nauttia kesän mauista vielä pitkälle syksyyn.

Annoslukumäärä
  • 2 l mansikoita
  • 8 dl sokeria
  • natriumbensonaattia

Ohjeet

Huuhtele mansikat, halkaise tai viipaloi ne. Laita kattilaan kerroksittain marjoja ja sokeria. Anna seistä noin 1 tunti. Kuumenna marjoja miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Poista vaahto. Sekoita natriumbentsoaatti pieneen määrään hilloa ja lisää seos kattilaan. Kaada hillo puhtaisiin, tiiviskantisiin purkkeihin.