Labneh

Labneh

60+ min
Labneh eli jogurttijuusto valmistuu nopeasti, mutta valumiseen kuluu yksi vuorokausi. Tarjoile kermainen labneh vihannesten ja pitaleivän kanssa.

Tee näin:

Labneh
  • Aloita labnehin teko edellisenä päivänä. Sekoita jogurtti ja suola ensin keskenään.
  • Kaada seuraavaksi seos siiviläkankaalla vuorattuun lävikköön ja nosta lävikkö kulhon päälle valumaan
  • Jätä labneh valumaan jääkaappiin vähintään yhdeksi vuorokaudeksi.
  • Kun labneh on valunut, siirrä lävikköön jäänyt juusto tarjoilulautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.
  • Tarjoile labneh lisukkeena meze-pöydässä tai vihannesten ja pitaleivän kanssa.
Valmis!

Ravintosisältö

Ainekset

Labneh
(900 g) 3 prk
Suolaa
n. 1½ tl
Oliiviöljyä
n. 1½ rkl
Lisää herkullisia ideoita
Hummus juustolla
20 minuuttia
Hummus juustolla
(3)