Maailman paras juustodippi

Maailman paras juustodippi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

1 tunti

Valmista maailman paras juustodippi uudeksi vuodeksi. Kokeile reseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

  1. Leikkaa leivästä kansi pois ja paloittele se sopivankokoisiksi suupaloiksi. Koverra leivän keskelle lusikalla tai veitsellä pyöreä kuoppa.
  2. Sivele leivän keskukseen ja reunoille 1 rkl oliiviöljyä. Laita loput 2rkl oliiviöljyä kulhoon ja pyörittele kannesta leikatut palat siinä. Hienonna valkosipulin kynnet ja ripottele ne leivän syvennykseen.
  3. Sekoita keskenään hienoksi raastetut juustot, kerma ja ripaus mustapippuria. Kaada täyte leipään ja asettele leipä sekä kansipalat uunipellille. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja krutongit saaneet kauniin ruskeaa väriä. Jos krutongit ovat pieniä, niille riittää 15 minuutin paistoaika.

Vinkki

Ennen täytteen kaatamista leipään voit leikata leivän reunoille valmiiksi viiltoja. Näin paistetusta leivästä on helpompi taittaa paloja syötäväksi.

Katso myös nämä