Kukkakaalikeitto

Kukkakaalikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä kukkakaalikeitto saa makunsa ihanista kukkakaaleista ja kuohkeutta vispikermasta. Hyödynnä loppukesän kukkakaalisesonki ja kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 700 g kukkakaalia
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl Arla Laktoositonta vispikermaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl silputtua tuoretta persiljaa

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan kukkakaalikeitto paloittelemalla kukkakaali pienempiin paloihin. Keitä vesi ja anna kasvisliemikuution liueta veden sekaan. Laita kukkakaalit kattilaan ja keitä noin 10 min. kunnes kukkakaali on pehmeätä. Kaada liemi talteen toiseen kattilaan. Hienonna pehmenneet kukkakaalit sileäksi pyreeksi. Sekoita kukkakaalipyree, keitinliemi ja kerma kattilassa tasaiseksi. Lämmitä kukkakaalikeitto ja mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita hyvin. Ripottele kukkakaalikeitto annosten päälle hienonnettua tuoretta persiljaa ja hiukan oliiviöljyä. Kukkakaalikeiton voit nauttia sekä lämpimänä että kylmänä.

Lisää herkullisia ideoita