Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho on espanjalainen keitto, jonka pääraaka-aineena on yleensä tomaatti. Gazpacho-keitto tarjoillaan kylmänä.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Gazpacho

Gazpacho on espanjalainen keitto, jonka pääraaka-aineena on yleensä tomaatti. Gazpacho-keitto tarjoillaan kylmänä.

Annoslukumäärä
  • 1 iso sipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • Arla Meijerivoita
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1½ l tomaattimehua tai kasvislientä
  • 5 viipaletta vehnäleipää
  • 1 punainen paprika
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsaa
  • 3 tl paprikajauhetta
  • mustapippuria rouhittuna
  • suolaa

Ohjeet

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet voissa. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattimehu, murennettu leipä, pieneksi kuutioidut kasvikset sekä mausteet. Tomaattimehun tilalla voit käyttää myös kasvislientä. Keitä matalalla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto ja jäähdytä se. Tarkista keiton maku ennen tarjoamista.

Suositellut tuotteet