Omena
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla
Illanistujaiset sisältävät yleensä herkullista tarjottavaa. Kokosimme yhteen reseptit helposti syötäviin ruokiin ja naposteltaviin.
Erilaiset kanaruoat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kokosimme yhteen maistuvimmat reseptit!
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Maidosta on moneksi! Lue täältä maidosta saatavista hyvistä ravintoaineista!
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!
Ympäri Suomen 450 maidontuottajaamme toimittavat meille miljoonia litroja maitoa, josta valmistamme laajan valikoiman tuotteita. Pyrimme varmistamaan, että maitotilamme toimivat sopusoinnussa
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/kestava-maidontuotanto/
Kun lehmä saa olla lehmä, se voi paremmin. Lajityypillinen käyttäytyminen lisää lehmien hyvinvointia. Siksi entistä parempi maitomme tulee suomalaisilta tiloilta, joissa lehmät ovat vapaita,
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/vapaat-ja-laiduntavat/
Me Arlalla uskomme, että symbioottinen suhde luontoon on välttämätön kestävän maatalouden harjoittamiseksi. Lue lisää aiheesta!
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/luonnon-suojeleminen/
https://www.arla.fi/vastuullisuus-vanha/elvi-merkki-kertoo-hyvinvoivista-lehmista/