Tapiokatärkkelys
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!
Sosiaalinen media – kaveri traktorissa Traktorin penkiltä ehtii hyvin vastailla twiittaajien kysymyksiin maitotilallisen arjesta. Rantalan tilalla luotsataan tottuneesti niin Facebookia, Twitteriä
https://www.arla.fi/artikkelit/sosiaalinen-media--kaveri-traktorissa/
Maitoa, maitoa, maitoa Terveys, juustot, Venezuelan diplomaattiperhe, Teemu Selänne. Siinä pari asiaa, jotka maito tuo mieleen Sanna Autiolle. Ei huonoja asioita ollenkaan, vai kuinka? Sanna Autio on
Arlan kuluttajapalveluun tulee joka kuukausi satoja yhteydenottoja. Yli 90 prosenttia palautteista lähetetään meille sähköpostilla, mutta palvelemme myös puhelimessa. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/kaikkiin-kuluttajapalautteisiin-vastataan/
Hedelmätaiteilijan käsissä kiivistäkin syntyy joutsen Kun toiset kulkevat tuskissaan kaupasta toiseen etsien tiettyä vaatekappaletta, kulkee Oona Frilander kaupasta kauppaan täydellisen nauriin
https://www.arla.fi/artikkelit/hedelmataiteilijan-kasissa-kiivistakin-syntyy-joutsen/
Lypsylehmä on maitotilalliselle kuin työkaveri. Sen hyvinvoinnista huolehtiminen on maitotilan arjessa vastuullisen työn peruspilareita. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotilan-ja-lypsylehman-vuosi/
”Tee tuote, jonka itsekin ostaisit” Prosessioperaattori Marika Linnimaan ja käynnissäpitäjä Taija Pukeron mielestä vastuullisuus omassa työssä merkitsee huomion kiinnittämistä tuotteisiin,
https://www.arla.fi/artikkelit/tee-tuote-jonka-itsekin-ostaisit/
Hyvinvoivat yrittäjät ja työntekijät varmistavat korkealaatuisen maidon, hyvinvoivat eläimet ja ympäristöstä huolehtimisen. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/laatuohjelma-pitaa-huolta-maidontuottajien-hyvinvoinnista/
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Jotta tavoittaisit unelmasi ”Ei minulla vielä asuntoakaan ole, mutta kyllä kaikki järjestyy”, kertoo huolettomasti Tanja Nikkanen, Arlan Business Controller. Tanjan loppu- ja alkuvuodesta on tulossa
Asetaldehydi jogurteissa – ja hedelmissä Asetaldehydi on luonnossa esiintyvä, hedelmien kypsymisessä tai käymisreaktiossa muodostuva ainesosa, joka on maultaan ja tuoksultaan hedelmäinen.
https://www.arla.fi/artikkelit/asetaldehydi-jogurteissa-ja-hedelmissa/