Laktoosi ja maitotuotteet
Mitä tarkoittavat maitoallergia, laktoosi-intoleranssi ja maitoyliherkkyys? Me kerromme vastauksen, tervetuloa uusille sivuillemme!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/laktoosi-ja-maitotuotteet/
Mitä tarkoittavat maitoallergia, laktoosi-intoleranssi ja maitoyliherkkyys? Me kerromme vastauksen, tervetuloa uusille sivuillemme!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/laktoosi-ja-maitotuotteet/
Muutokset elintavoissa tai ympäristössä tuntuvat helposti vatsan tasapainossa. Hyvinvoiva vatsa on tärkeä elämänlaatuun vaikuttava tekijä.
Maidosta on moneksi! Lue täältä maidosta saatavista hyvistä ravintoaineista!
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Tutustu Kiteen meijerin toimintaan!
https://www.arla.fi/yritys/yhteystiedot/meijerimme/kiteen-meijeri/
Jaakko ja Pirkko Suomisen luomutilalla Turussa laiduntaa yli sata lehmää, joiden maito päätyy Hämeenlinnan Osuusmeijeriin. Tutustu tilaan!
https://www.arla.fi/yritys/maidontuotanto/luomu/suomisen-luomutila/
Me Arlalla tuemme kestävää maataloutta, ja luomutuotanto on tärkeä osa toimintaamme.
https://www.arla.fi/yritys/maidontuotanto/luomu/visiomme-luomusta/
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!
Hävikin hallinta on tärkeä osa Arlan vastuullisuustyötä. Määrätietoinen työmme on tuonut myös tulosta. Vuonna 2018 hävikki väheni Sipoon meijerissämme peräti kolmanneksella.
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-havikkituotteet-yhteiseen-poytaan/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/
Välikummun maitotila hyödyntää aurinkoenergiaa Välikummun maitotilalla Ranualla on hyödynnetty aurinkoenergiaa kesästä 2018 lähtien. Tilan yrittäjät Jani Sääskilahti ja Katja Salmela ovat ratkaisuun
https://www.arla.fi/artikkelit/valikummun-maitotila-hyodyntaa-aurinkoenergiaa/