Hedelmätaiteilijan käsissä kiivistäkin syntyy joutsen Kun toiset kulkevat tuskissaan kaupasta toiseen etsien tiettyä vaatekappaletta, kulkee Oona Frilander kaupasta kauppaan täydellisen nauriin
https://www.arla.fi/artikkelit/hedelmataiteilijan-kasissa-kiivistakin-syntyy-joutsen/
”Tee tuote, jonka itsekin ostaisit” Prosessioperaattori Marika Linnimaan ja käynnissäpitäjä Taija Pukeron mielestä vastuullisuus omassa työssä merkitsee huomion kiinnittämistä tuotteisiin,
https://www.arla.fi/artikkelit/tee-tuote-jonka-itsekin-ostaisit/
Hyvinvoivat yrittäjät ja työntekijät varmistavat korkealaatuisen maidon, hyvinvoivat eläimet ja ympäristöstä huolehtimisen. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/laatuohjelma-pitaa-huolta-maidontuottajien-hyvinvoinnista/
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Jotta tavoittaisit unelmasi ”Ei minulla vielä asuntoakaan ole, mutta kyllä kaikki järjestyy”, kertoo huolettomasti Tanja Nikkanen, Arlan Business Controller. Tanjan loppu- ja alkuvuodesta on tulossa
https://www.arla.fi/artikkelit/jotta-tavoittaisit-unelmasi/
Asetaldehydi jogurteissa – ja hedelmissä Asetaldehydi on luonnossa esiintyvä, hedelmien kypsymisessä tai käymisreaktiossa muodostuva ainesosa, joka on maultaan ja tuoksultaan hedelmäinen.
https://www.arla.fi/artikkelit/asetaldehydi-jogurteissa-ja-hedelmissa/
Hiilihydraatit ovat elimistön energialähteitä. Lue täältä lisätietoa hiilihydraateista!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/hiilihydraatit-laktoosi/
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi muodostavat loppuvuoteen lumoavan juhlakauden. Nämä ihanat, odotetut juhlat antavat täydellisen syyn laittaa pöytä koreaksi ja nauttia herkullisista
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/juhlat/loppuvuoden-juhlakausi/
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiainen/ideoita-paasiaisleivontaan/
Bocuse d´Or tiimi valmentautuu kovaan kisaan Bocuse d’Or on kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987 lähtien. Suomi on nyt kilpailussa mukana kolmattatoista kertaa. Suomea
https://www.arla.fi/artikkelit/bocuse-dor-tiimi-valmentautuu-kovaan-kisaan/
Västankvarnin tila maatalouden asialla yli 120 vuotta Västankvarn on käsite, jonka juuret ja historia ulottuvat pitkälle. Kyläläisille tärkeä tila työllistää ja elävöittää seutua ja maito on tältä
https://www.arla.fi/artikkelit/vastankvarnin-tila-maatalouden-asialla-yli-120-vuotta/