Pääsiäisleivonta on muutakin kuin kakkuja ja muffineja, siihen kuuluu myös useita muita herkkuja. Näitä voidaan tarjota jälkiruokana tai lisukkeena iltapäivän tai illan teen, tai kahvin kanssa. Jatka lukemista ja katso, inspiroidutko lisäämään joitakin näistä pääsiäisleivontaprojektiesi listalle.
Sitruunakeksit
Klassiset sitruunakeksit ovat herkullisia ja helppoja tehdä. Ne sopivat täydellisesti dippaamiseen aamukahviin tai makeaksi lisäksi pääsiäisen jälkiruokapöytään. Niissä on hauras, lehtevä muru pienellä rapeudella, ja tuoreen sitruunankuoren ja sitruunamehun lisääminen antaa niille kirkkaan ja kirpeän maun.
Sitruunakeksit marenkipäällisellä
Nämä rapeat sitruunakeksit marenkipäällisellä ovat ihana jälkiruoka. Voisella murotaikinapohjalla ja kirpeällä sitruunatäytteellä ne tarjoavat täydellisen tasapainon makeuden ja happamuuden välillä. Ne ovat helppoja valmistaa ja varmasti tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään ja herkullisella maullaan.
Pienet sitruuna-marenkitortut
Etsitkö jälkiruokaa, joka sopii täydellisesti pääsiäiseen? Nämä pienet sitruuna-marenkitortut ovat täydellinen valinta. Rapealla murotaikinapohjalla, kirpeällä sitruunatahnatäytteellä ja makealla marengilla koristellut tortut ovat vastustamaton yhdistelmä makuja ja rakenteita. Tarjoile ne iltapäiväherkkuna teen tai kahvin kanssa.
Pääsiäiskeksit
Pääsiäiskeksit sopivat jokaiseen jälkiruokahetkeen. Koristele ne makusi mukaan ja saat kaikille hymyn varmasti huulille!
Pääsiäispiparit
Pääsiäispiparimme ovat hauska ja helppo pääsiäisherkku. Ne on tehty paistetun kananmunan näköiseksi, joten sokerikuorrutetta pääsee halutessaan käyttämään! Nämä maistuvat varmasti kaikille.
Pääsiäisen kakkutikkarit
Pääsiäisen kakkutikkarit tarjoavat herkullisen twistin perinteisiin pääsiäisherkkuihin. Ne koostuvat kevyestä ja kuohkeasta kakkupohjasta, jossa on skyr tai rahkaa kermaisuuden lisäämiseksi ja appelsiininkuorta sitruksisen vivahteen tuomiseksi. Leivonnan jälkeen kakku murennetaan ja sekoitetaan voi-kuorrutteen kanssa, sitten muotoillaan munanmuotoisiksi 'tikuiksi' juhlistamaan pääsiäiskautta. Ne kastetaan sulatettuun valkosuklaaseen ja koristellaan strösseleillä juhlavaan loppusilaukseen.
Pääsiäisrahkapuput
Nämä pääsiäisrahkapuput ovat ihana lisä pääsiäisen jälkiruokapöytään. Resepti yhdistää perinteisen murotaikinan rikkauden raikkaaseen sitruksen vivahteeseen sitruunankuoresta ja rahkasta, tuloksena on voimainen ja herkkä puraisu. Puput sivellään voilla ja kastetaan sokeriin, antaen niille ylellisen, makean, voimaisen maun ja miellyttävän sokerisen rapeuden.