Syö vireyttä työpäiviin
Syö vireyttä työpäiviin Arkipäivän ruokavalinnoilla ja ateriarytmillä voi vaikuttaa merkittävästi työvireyteen. Jos väsymys vaivaa usein heti lounaan jälkeen iltapäivällä, kannattaa pysähtyä
Syö vireyttä työpäiviin Arkipäivän ruokavalinnoilla ja ateriarytmillä voi vaikuttaa merkittävästi työvireyteen. Jos väsymys vaivaa usein heti lounaan jälkeen iltapäivällä, kannattaa pysähtyä
Joko tunnet DASH-ruokavalion? Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä vähärasvaisia tai rasvattomia maitovalmisteita, mutta vain rajoitetusti suolaa ja sokeria. Tällainen on pähkinänkuoressa
https://www.arla.fi/artikkelit/joko-tunnet-dash-ruokavalion/
Arlan jogurteille Hyvää Suomesta -merkki Arlan yhden kilon ja 200 gramman perusjogurteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä. Merkki takaa, että tuote on
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-jogurteille-hyvaa-suomesta--merkki/
Pääseekö Suomi palkintosijoille? Sitä jännitetään 29.-30. tammikuuta 2019, kun maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali kisataan Lyonissa.
https://www.arla.fi/artikkelit/suomi-tavoittelee-bocuse-dorissa-palkintosijaa/
Maidon matkalla tilalta kuluttajan keittiöön tarvitaan monenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Sen saivat huomata myös Winellska Skolan yhdeksäsluokkalaiset, jotka kävivät tutustumassa Arlaan.
https://www.arla.fi/artikkelit/tulevaa-ammattiaan-pohtivat-ysiluokkalaiset-tutustuivat-arlaan/
Hyvinvoivat yrittäjät ja työntekijät varmistavat korkealaatuisen maidon, hyvinvoivat eläimet ja ympäristöstä huolehtimisen. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/laatuohjelma-pitaa-huolta-maidontuottajien-hyvinvoinnista/
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!
Me Arlalla tuemme kestävää maataloutta, ja luomutuotanto on tärkeä osa toimintaamme.
https://www.arla.fi/yritys/maidontuotanto/luomu/visiomme-luomusta/
Tutustu Kiteen meijerin toimintaan!
https://www.arla.fi/yritys/yhteystiedot/meijerimme/kiteen-meijeri/
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Muutokset elintavoissa tai ympäristössä tuntuvat helposti vatsan tasapainossa. Hyvinvoiva vatsa on tärkeä elämänlaatuun vaikuttava tekijä.