monipuoliset rahkat

Rahkat

ovat sekä leipojien että aktiivisten urheilijoiden suosikkituotteita

Raikas ja kevyt rahka on erinomainen aamu- ja välipala, joka maistuu hyvältä sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Rahka sopii hyvin jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai keventämään esimerkiksi kermavaahtotäytteitä. Heti nautittavat maustetut välipalarahkat antavat energiaa arjen keskellä missä vain, milloin vain koska mukana on lusikka ja uudelleen suljettavat kannet.

 

Rahka ruoanlaitossa

Rahkavalikoimaamme kuuluu myös erityisesti leivontaan ja jälkiruokiin soveltuvia maustettuja Arla Ihana -rahkoja. Kokeile maustettuja rahkojamme juustokakkuihin, juhlaviin täytekakkuihin, mousseihin, perinteisiin piirakoihin, muffineihin, rahkapulliin, kääretorttuihin tai vaikkapa tuulihattujen ja tartelettien täytteisiin.

Arla Ihana -sarjan rahkavalikoimista löytyy erilaisia makuvariantteja kuten mango ja persikka-passion. Muista myös maustamaton Arla Lempi maitorahka. Tutustu rahkavalikoimaamme ja valitse suosikkisi!

Proteiinirahkaa entistä herkumpana

Vähärasvainen ja proteiinipitoinen rahka on etenkin kuntoilijoiden ja urheilijoiden suosiossa. Proteiinipitoinen rahka pitää kylläisenä pitkään ja on helppoa nauttia missä ikinä menetkin, sillä kaikissa Arla Protein -rahkoissa on mukana lusikka. Arla Protein -rahkat ovat ilman keinotekoisia makeuttajia, valkoista sokeria ja ylimääräisiä hiilihydraatteja. Löydät rahkavalikoimistamme myös astetta herkumpia makuja kuten suolainen kinuski, paahdettu kookos ja appelsiini-suklaa

 

Lue lisää