Créme fraîche

kruunaa makuelämyksen

Arla Keittiön Crème fraîche eli ranskankerma on monikäyttöinen ruoanlaittotuote. Crème fraîche tuo täyteläistä makua ruokiin ja vie kielen mennessään. Tutustu Arlan ranskankermoihin ja valitse suosikkisi!

Tiesitkö, että olemme valmistaneet ranskankermaa Sipoon tehtaallamme jo vuodesta 1984 lähtien? Arla Keittiön ranskankerman valmistamiseen käytetään vain kermaa ja hapatetta. Ranskankerma maistuu raikkaalta ja sitä voi käyttää mainiosti ruokakerman, smetanan tai kermaviilin sijaan.

Crème fraîchen käyttö ruoanlaitossa  

Arla Keittiön Crème fraîche -valikoimaan kuuluu kolme korkealaatuista tuotetta, jotka ovat kaikki lisäaineettomia ja laktoosittomia.

Arla Keittiö Créme Fraîche Kevyt 18 %  on kevyin ranskankermamme ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi uuniperunoiden täytteisiin, dippeihin tai voileipäkakkuihin. Arla Keittiö Créme Fraîche Perinteinen 28 %  käy muun muassa alkuruokien täytteisiin sekä kuumien keittojen ja kastikkeiden viimeistelyyn. Arla Keittiö Créme Fraîche Täyteläinen 34 % on kermaisin ranskankermamme. Se kestää hyvin kuumennusta ja soveltuu loistavasti kaikenlaisiin patoihin ja kastikkeisiin, jotka vaativat pidempää haudutusta.

Muista myös Arla KermatArla Keittiö Kermaviili ja Arla Keittiö Smetana!

Katso myös