Tiesitkö, että olemme valmistaneet ranskankermaa Sipoon tehtaallamme jo vuodesta 1984 lähtien? Arla Lempi ranskankerman valmistamiseen käytetään vain kermaa ja hapatetta. Ranskankerma maistuu raikkaalta ja sitä voi käyttää mainiosti ruokakerman, smetanan tai kermaviilin sijaan.
Arla Lempi crème fraîche kuten kaikki muutkin Arla Lempi ruoanvalmistustuotteet ovat laktoosittomia ja suomalaisesta maidosta Sipoossa valmistettuja tuotteita.
Crème fraîchen käyttö ruoanlaitossa
Arla Lempi Crème fraîche on täyteläinen ruoanlaittotuote, joka viimeistelee lempiruoat. Se käy muun muassa alkuruokien täytteisiin sekä kuumien keittojen ja kastikkeiden viimeistelyyn. Se kestää hyvin kuumennusta ja soveltuu loistavasti kaikenlaisiin patoihin ja kastikkeisiin, jotka vaativat pidempää haudutusta.
Muista myös Arla Kermat, Arla Lempi Kermaviili ja Arla Lempi Smetana!