Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arlan jogurtteihin ja jogurttijuomiin

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Tutustu herkullisiin jogurttimakuihin: mango, mustikka, vanilja ja päärynä. Samat maut löydät niin kilon pakkauksista kuin kartonkikierrätettävistä pikareistakin.

Take away -välipalatuotteiksi löydät pieneen tai vähän isompaankin tarpeeseen Luonto+ jogurttijuomat mangosmoothie ja granaattiomenasmoothie sekä Arla Luonto+ vanilja ja mangojogurtti marjamyslillä, joissa on mukana lusikka. Arla Luonto+ jogurttisarjasta löydät myös rasvattomat versiot sekä maustamattomat jogurtit.

Arla Kalinka

Arla Kalinka -jogurtit ovat ikisuosikkeja, jotka maistuvat kaikille. Sarjasta löydät jogurtteja, joissa maustamattoman jogurtin lisäksi on hillo joko pohjalla tai vaahdotettuna päällä. Herkullisia makuja on paljon: mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, vadelma-mustikkaa, persikka-passionia ja persikka-lakkaa. Koko sarja on vähälaktoosinen.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Raikas ananas-passion sekä ainutlaatuinen kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Uusin tuttavuus ja suosituin maku tällä hetkellä on ehdottomasti Arla Kookosjogurtti. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä. Sarjasta löydät myös rasvattomat vaihtoehdot kuten vanilja, mansikka-mustikka ja vadelma-vanilja.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin koko perheelle sopivat Arla Ihana - moussejogurtit, joissa on ylellinen vaahtomainen koostumus. Raikkaan kesäiset maut mansikka ja mango sopivat täydellisesti myös jälkiruoaksi. Herkutteluhetkiin sopivat myös Arla Ihana Herkut vadelma-valkosuklaamarenki ja kinuski-hunajapaahdettu manteli. Täyteläinen kreikkalainen jogurtti yhdistettynä herkulliseen hillo- tai kinuskipyörteeseen ja paahdettuun manteliin tai valkosuklaamarenkeihin takaa varman nautinnon. 

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös