Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arlan jogurtteihin ja jogurttijuomiin

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Syksyn uutuuksista löytyy nyt jogurttijuomat mangosmoothie ja granaattiomenasmoothie. Tutustu myös herkullisiin jogurttimakuihin: mango, mustikka, vanilja ja vadelma-punajuuri. Arla Luonto+ vanilja ja mangojogurtti marjamyslillä ovat Luonto+ -tuoteperheen take away -välipalatuotteet sillä mukana on kätevästi lusikka. Arla Luonto+ jogurttisarjasta löytyy myös rasvattomat versiot sekä maustamattomat jogurtit.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Raikas ananas sekä ainutlaatuinen kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Uusin tuttavuus ja suosituin maku tällä hetkellä on ehdottomasti Arla Kookosjogurtti. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä. Sarjasta löytyy myös rasvattomat vaihtoehdot vanilja, mansikka-mustikka ja vadelma-vanilja.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin sopivat etenkin täyteläiset Ihana -jogurtitIhana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Makuina  eksoottinen mango-chili tai syksyn herkullisin uutuus vadelma-valkosuklaakakku, jonka tunnistat helposti Roosa-nauha-kampanjapakkauksesta vuoden loppuun asti. Aivan uudenlainen makuelämys syntyy Ihana Sorbet-Style Pink-lemonade ja papaija-lime -jogurteista, joita voi myös pakastaa! Kokeile kotona, max 2-3 tuntia pakkasessa ja sorbet vie sinut taas uudelle taajuudelle. Jäätelömaailman inspiroimat uudet kesämaut Ihana Sorbet-Style sitruunapiirakka ja mansikka-lime on ihanaa herkuteltavaksi - yksin tai kaksin! 

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös