Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arlan jogurtteihin ja jogurttijuomiin

Arla Got Guts?

Juotava jogurtti pullollaan bifidobakteereja ja hyvää tekevää kuitua. Sisältää 50 miljardia tutkittua Bifidobacterium lactis B420™ bifidobakteeria, ravintokuitua ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa sekä D-vitamiini luontaista puolustusjärjestelmää. Kaksi valloittavaa makua Arla Got Guts? juotavat jogurtit mango ja metsämustikka 330 ml. Sarjan kaikki tuotteet on kehitetty alusta asti Suomessa suomalaisille kuluttajille ja valmistetaan kotimaisesta maidosta Sipoossa Arlan meijerissä. Lue lisää täältä. Arla Got Guts? -sarjasta löydät myös pehmeät ja luonnollisen raikkaat bakteerilisätyt rahkat vanilja ja vadelma, joko olet maistanut?

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Tutustu herkullisiin jogurttimakuihin: mango, mustikka, vanilja, päärynä, banaani ja mansikka. Samat maut löydät niin kilon pakkauksista kuin kartonkikierrätettävistä pikareistakin.

Uusi pakkauskoko 400 g suljettavalla kannella on tullut kauppoihin, makuina marjainen ja hedelmäinen, maista ja ihastu!

Samoin Luonto+ viilin ystävien iloksi ovat tulleet uudet maut vadelma ja persikka-mango, ja niin hyvää!   

Arla Luonto+ jogurttisarjasta löydät myös rasvattoman, herkullisen metsämansikka jogurtin.

Luonto+ -jogurteissa ja -viileissä ei ole lainkaan valkoista sokeria. Niiden luonnollinen makeus tulee marja- ja hedelmäsoseista. Luonto+ -jogurtit ja -viilit ovat myös lisäaineettomia, laktoosittomia ja sisältävät A- ja B-maitohapppobakteereita. Luonto+ sarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten lapsiperheiden kanssa.

Arla Kreikkalainen 

Suomalaiset rakastavat kreikkalaista jogurttia! Joko olet maistanut Arla Kreikkalainen vadelma ja passion-vanilja 150 g tai mango ja hunaja 400 g pikareissa. Nam!

Arla Kalinka

Arla Kalinka -jogurtit ovat ikisuosikkeja, jotka maistuvat kaikille. Sarjasta löydät jogurtteja, joissa maustamattoman jogurtin lisäksi on hillo joko pohjalla tai vaahdotettuna päällä. Herkullisia makuja on paljon: mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, vadelma-mustikkaa, persikka-passionia ja persikka-lakkaa. Koko sarja on vähälaktoosinen.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Ainutlaatuiset Arla Kookosjogurtti ja Arla kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä. Sarjasta löydät myös rasvattomat vaihtoehdot kuten vanilja, mansikka-mustikka ja vadelma-vanilja.

Perinteinen

Nimensä mukaisesti tämä jo perinteiseksi tullut jogurttisarja pitää tutut makunsa vuodesta toiseen. Lasten suuret suosikit banaani, mansikka, päärynä ja monet muut maut pitävät pintansa pieninä herkkuina. Yhteensä seitsemän eri makua ja pieni 150 g purkki menee kivana välipalana leikkien lomassa.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös