Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arlan jogurtteihin ja jogurttijuomiin

Arla Got Guts?

Arlan kaikin puolin täydellinen jogurttisarja. Jokainen 150 g purkki sisältää 50 miljardia tutkittua, spesifistä b420-bifidobakteeria, ravintokuitua eikä lainkaan lisättyä sokeria. Sarjaan kuuluu kolme makua maustamaton, mango ja mustikka. Koko sarja on laktoositon. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin kartonkipikareihin. Sarjan kaikki tuotteet on kehitetty alusta asti Suomessa suomalaisille kuluttajille ja valmistetaan kotimaisesta maidosta Sipoossa Arlan meijerissä.

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Tutustu herkullisiin jogurttimakuihin: mango, mustikka, vanilja ja päärynä. Samat maut löydät niin kilon pakkauksista kuin kartonkikierrätettävistä pikareistakin.

Take away -välipalatuotteiksi löydät pieneen tai vähän isompaankin nälkään Luonto+ jogurttijuomat mangosmoothie ja granaattiomenasmoothie sekä Arla Luonto+ vanilja ja mangojogurtti marjamyslillä, joissa on mukana lusikka. Arla Luonto+ jogurttisarjasta löydät myös rasvattomat versiot sekä maustamattomat jogurtit.

Luonto+ -jogurteissa ja -viileissä ei ole lainkaan valkoista sokeria. Niiden luonnollinen makeus tulee marja- ja hedelmäsoseista. Luonto+ -jogurtit ja -viilit ovat myös lisäaineettomia, laktoosittomia ja sisältävät A- ja B-maitohapppobakteereita.

Arla Kalinka

Arla Kalinka -jogurtit ovat ikisuosikkeja, jotka maistuvat kaikille. Sarjasta löydät jogurtteja, joissa maustamattoman jogurtin lisäksi on hillo joko pohjalla tai vaahdotettuna päällä. Herkullisia makuja on paljon: mansikkaa, mustikkaa, vadelmaa, vadelma-mustikkaa, persikka-passionia ja persikka-lakkaa. Koko sarja on vähälaktoosinen.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Ainutlaatuiset Arla Kookosjogurtti ja Arla kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä. Sarjasta löydät myös rasvattomat vaihtoehdot kuten vanilja, mansikka-mustikka ja vadelma-vanilja.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin sopivat Arla Ihana - moussejogurtit, joissa on ylellinen vaahtomainen koostumus. Raikkaan kesäiset maut mansikka ja mango sopivat täydellisesti myös jälkiruoaksi. Herkutteluhetkiin sopivat myös Arla Ihana Herkut vadelma-valkosuklaamarenki ja kinuski-hunajapaahdettu manteli sekä kesän uutuusmaku sitruuna & marenki. Täyteläinen kreikkalainen jogurtti yhdistettynä herkulliseen hillo- tai kinuskipyörteeseen ja paahdettuun manteliin tai valkosuklaamarenkeihin takaa varman nautinnon. 

Perinteinen

Nimensä mukaisesti tämä jo perinteiseksi tullut jogurttisarja pitää tutut makunsa vuodesta toiseen. Lasten suuret suosikit banaani, mansikka, päärynä ja monet muut maut pitävät pintansa pieninä herkkuina. Yhteensä seitsemän eri makua ja pieni 150 g purkki menee kivana välipalana leikkien lomassa.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös