Jogurtit - Tuotteet - Arla
Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arlan jogurtteihin

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Vihannes-hedelmäjogurteissa löytyy valloittavia makuja kuten vadelma-punajuuriappelsiini-porkkana ja banaani-kurpitsa sekä meloni-kurkku. Tutustu myös muihin herkullisiin makuihin: mango, mustikka ja vanilja. Arla Luonto+ vanilja ja mangojogurtti marjamyslillä ovat Luonto+ -tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Arla Luonto+ jogurttisarjasta löytyy myös rasvattomat versiot sekä maustamattomat jogurtit.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Raikas ananas sekä ainutlaatuinen kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Uusin tuttavuus ja suosituin maku tällä hetkellä on ehdottomasti Arla Kookosjogurtti. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä. Sarjasta löytyy myös rasvattomat vaihtoehdot vanilja, mansikka-mustikka ja vadelma-vanilja.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin sopivat etenkin täyteläiset Ihana -jogurtitIhana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Monta ihanaa makua kannustavat löysäämään nutturaa, nauttimaan elämästä ja hymyilemään vastaantulijoille! Makuja löytyy mm. lakritsin ystäville ja perinteisemmän vaniljan ystäville mutta myös eksoottisia makuja rakastaville mango-chiliä ja passionhedelmää. Aivan uudenlainen makuelämys syntyy Ihana Sorbet-Style Pink-lemonade, mustaherukka-sitruuna-minttu sekä papaija-lime -jogurteista, joita voi myös pakastaa! Kokeile kotona, max 2-3 tuntia pakkasessa ja sorbet vie sinut taas uudelle taajuudelle. Jäätelömaailman inspiroimat uudet kesämaut Ihana Sorbet-Style sitruunapiirakka ja mansikka-lime on ihanaa herkuteltavaksi - yksin tai kaksin! 

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös