Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arla jogurtteihin

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Vihannes-hedelmäjogurtit ovat Arla Luonto+ -tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Niissä jogurtti yhdistyy terveellisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Tutustu neljään herkulliseen makuun: meloni-kurkkuunvadelma-punajuureen ja appelsiini- porkkanaan sekä banaani-kurpitsaan.

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Raikas ananas sekä ainutlaatuinen kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Uusin tuttavuus ja suosituin maku tällä hetkellä on ehdottomasti Arla Kookosjogurtti. Maista ja totea itse mitä tykkäät! Arla Jogurtti -sarja on valmistettu täysin suomalaisesta maidosta. Herkullinen ja täyteläinen maku syntyy luonnollisesti marjoista ja hedelmistä.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin sopivat etenkin täyteläiset Ihana -jogurtit. Uusien Ihana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Monta ihanaa makua kannustavat löysäämään nutturaa, nauttimaan elämästä ja hymyilemään vastaantulijoille! Makuja löytyy mm. lakritsin ystäville ja perinteisemmän vaniljan ystäville mutta myös eksoottisia makuja rakastaville mango-chiliä, passionhedelmää ja pitaija-limeä. Aivan uudenlainen makuelämys syntyy uusista Ihana Sorbet-Style Pink-lemonade, mustaherukka-sitruuna-minttu sekä papaija-lime -jogurteista, joita voi myös pakastaa! Kokeile kotona, max 2-3 tuntia pakkasessa ja sorbet vie sinut taas uudelle taajuudelle.

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös