Samettisen pehmeät

Jogurtit

maistuvat koko perheelle

Arlan laajasta jogurttivalikoimasta on helppo löytää oma suosikkinsa – tai useita – aamiaiselle, välipalaksi sekä arjen herkutteluhetkiin.

Suloisen pehmeä jogurtti maistuu kaiken ikäisille. Jogurtti on erinomainen aamu- sekä iltapala ja pieni jogurttipikari on näppärä eväs, jonka voi nauttia vaikka kesken matkan teon. Jogurtti maistuu sellaisenaan tai sitä on helppo lähteä muuntelemaan oman maun mukaan. Tuoreet hedelmät, marjat, mysli tai raejuusto tuovat jogurttiin uusia makuja.

Tutustu Arla jogurtteihin

Arla Luonto+

Arla Luonto+ -jogurtit ja rahkajogurtit sulostuttavat aamupalapöytää kepeillä lintukuvioillaan. Häivähdys hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta antavat Luonto+ -jogurteille niiden heleän makeuden. Vihannes-hedelmäjogurtit ovat Arla Luonto+ -tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Niissä jogurtti yhdistyy terveellisiin hedelmiin ja vihanneksiin. Tutustu kolmeen herkulliseen makuun: vadelma-punajuureenappelsiini- porkkanaan ja omena-pinaattiin

Arla Jogurtti

Arla Jogurtti -vähemmän sokeria, enemmän asiaa. Arla Jogurtti -sarjan makuvalikoimasta on mistä valita: on mansikkaa, mustikkaa, puolukka-vaniljaa, hedelmää ja jos vaikka mitä. Raikas ananas kausimaku sekä ainutlaatuinen kahvijogurtti tuo kivaa vaihtelua perinteisiin makuihin. Koko Arla Jogurtti -sarja on nyt myös täysin suomalaisesta maidosta valmistettu.

Arla Ihana 

Herkutteluhetkiin sopivat etenkin täyteläiset Ihana -jogurtit. Uusien Ihana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Monta ihanaa makua kannustavat löysäämään nutturaa, nauttimaan elämästä ja hymyilemään vastaantulijoille! Uudet kevään kukkaismaut Ihana vadelma-ruusu ja Ihana mustikka-orvokki ovat jo kaupan hyllyssä! Entä oletko maistanut lakritsajogurtteja kuten Ihana lakritsa-sitruunaa ja Ihana lakritsa-mustikkaa

Löydät tarkat tuotetiedot sekä ravintosisällön klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Katso myös