monipuoliset rahkat

Rahkat

ovat sekä leipojien että aktiivisten urheilijoiden suosikkituotteita

Raikas ja kevyt rahka on erinomainen aamu- ja välipala, joka maistuu hyvältä sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Rahka sopii hyvin jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai keventämään esimerkiksi kermavaahtotäytteitä. Heti nautittavat maustetut välipalarahkat tai miedon makuinen pehmeä Ingman rahka antavat energiaa hyvään arkeen. Maista ja ihastu!

 

Rahka leivonnassa

Rahkavalikoimaamme kuuluu myös erityisesti leivontaan ja jälkiruokiin soveltuvia maustettuja Arla Ihana -rahkoja. Kokeile maustettuja rahkojamme juustokakkuihin, juhlaviin täytekakkuihin, mousseihin, perinteisiin piirakoihin, muffineihin, rahkapulliin, kääretorttuihin tai vaikkapa tuulihattujen ja tartelettien täytteisiin.

Arla Ihana tai Arla rahka -sarjan valikoimista löydät erilaisia makuvariantteja kuten vaniljamango ja piparkakku (sesonkituote). Suklaan ystäville herkullinen Arla rahka Cappuccino 200 g ja niin kesän kuin syksyn leivontaan sopiva Arla rahka Uuniomena 200 g.

Arla Lempi leivontasarjasta löydät myös maustamattoman 400 g Arla Lempi maitorahkan. 

 

Proteiinipitoinen rahka pitää kylläisenä pidempään

Arla Protein -rahkat toimivat terveellisinä välipaloina päivän aikana. Ne sisältävät runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, jossa on kaikki elimistön tarvitsemat välttämättömät aminohapot.

Arla Protein rahkoissa on runsaasti proteiinia, ja ne sisältävät vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Siksi ne sopivat välipaloiksi aamusta iltaan ja pitävät kylläisenä pitkään ilman ylimääräisiä kaloreita. Kaikki 200 g Arla Protein rahkat valmistetaan Sipoossa ja makuja on mistä valita; mustikka, mansikka-sitruunamelissa, mango, passion-papaya, päärynä, kahvi ja banaani.

Suosittu Arla Protein 500 g rahkasarjasta löydät vaihtelua makuihin vai mitäs tykkäät näistä; hedelmäinen Protein Fruity Mix, marjaisa Nordic berries, vanilja ja banaani. Tutustu koko Protein tuotesarjaan, josta löydät myös vanukkaita.

Ingman rahka 200 g ja Ingman rahka 500 g on pehmeän ja miedon makuinen runsaasti proteiinia sisältävä rahka heti syötäväksi sellaisenaan tai marjojen kera. Syksyn uutuutena on tullut lisäksi Ingman jogurttirahka 200 g.

 

Lue lisää