monipuoliset rahkat

Rahkat

ovat sekä leipojien että aktiivisten urheilijoiden suosikkituotteita

Raikas ja kevyt rahka on erinomainen aamu- ja välipala, joka maistuu hyvältä sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Rahka sopii hyvin jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai keventämään esimerkiksi kermavaahtotäytteitä. Heti nautittavat maustetut välipalarahkat tai miedon makuinen pehmeä Ingman rahka antavat energiaa hyvään arkeen. Maista ja ihastu!

 

Rahka ruoanlaitossa

Rahkavalikoimaamme kuuluu myös erityisesti leivontaan ja jälkiruokiin soveltuvia maustettuja Arla Ihana -rahkoja. Kokeile maustettuja rahkojamme juustokakkuihin, juhlaviin täytekakkuihin, mousseihin, perinteisiin piirakoihin, muffineihin, rahkapulliin, kääretorttuihin tai vaikkapa tuulihattujen ja tartelettien täytteisiin.

Arla Ihana -sarjan rahkavalikoimista löydät erilaisia makuvariantteja kuten vaniljamango ja piparkakku (sesonkituote).

Arla rahkoista löytyy erityisesti pääsiäisen leivontaan sitruunainen ja kirpsakka Arla rahka sitruuna 200 g ja  suklaan ystäville Arla rahka Cappuccino 200 g. Kaikki laktoosittomia tuotteita.

Lempi leivontasarjasta löydät myös maustamattoman 400 g Arla Lempi maitorahkan. 

 

Proteiinipitoinen rahka pitää kylläisenä pidempään

Arla Protein -rahkat toimivat terveellisinä välipaloina päivän aikana. Ne sisältävät runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, jossa on kaikki elimistön tarvitsemat välttämättömät aminohapot.

Arla Protein rahkoissa on runsaasti proteiinia, ja ne sisältävät vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Siksi ne sopivat välipaloiksi aamusta iltaan ja pitävät kylläisenä pitkään ilman ylimääräisiä kaloreita. Kaikki Arla Protein rahkat valmistetaan Sipoossa ja makuja on mistä valita; mustikka, mansikka-sitruunamelissa, vesimeloni ja passion-papaya.

Suosittu Arla Protein vaniljarahka on nyt isommassa 500 g perhepakkauksessa ja rinnalla saatiin myös uudet hedelmäinen Protein Fruity Mix ja marjaisa Nordic berries -makuvariantit. Tutustu koko Protein tuotesarjaan, josta löydät myös vanukkaita ja jogurtteja.

Ingman rahka 200 g ja Ingman rahka 500 g on pehmeän ja miedon makuinen runsaasti proteiinia sisältävä rahka heti syötäväksi sellaisenaan tai marjojen kera.

 

Lue lisää