Rahkat - Tuotteet - Arla
monipuoliset rahkat

Rahkat

ovat sekä leipojien että aktiivisten urheilijoiden suosikkituotteita

Raikas ja kevyt rahka on erinomainen aamu- ja välipala, joka maistuu hyvältä sellaisenaan tai marjojen ja hedelmien kanssa. Rahka sopii hyvin jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai keventämään esimerkiksi kermavaahtotäytteitä.

 

Proteiinirahkaa entistä vihreämpänä

Vähärasvainen ja proteiinipitoinen rahka on etenkin kuntoilijoiden ja urheilijoiden suosiossa.  Proteiinipitoinen rahka pitää kylläisenä pitkään ja on helppoa nauttia missä ikinä menetkin, sillä kaikissa Arla Protein rahkoissa on mukana lusikka. Uutena tulokkaana Arla Protein Greens -sarja, joka on raikas maustettu rahka jossa on luonnollisesti paljon proteiinia, maustettuna raikkailla hedelmillä sekä vihanneksilla. Ei sisällä keinotekoisia makeuttajia eikä valkoista sokeria ja ylimääräisiä hiilihydraatteja. Löydät rahkavalikoimistamme Arla Protein Proteiinirahkoja, jotka toimivat terveellisenä välipalana niin aktiivisille urheilijoille kuin arjesta nauttijoille.

Rahka ruoanlaitossa

Rahkavalikoimaamme kuuluu myös erityisesti leivontaan ja jälkiruokiin soveltuvia maustettuja Arla Keittiö -rahkoja. Kokeile maustettuja rahkojamme juustokakkuihin, juhlaviin täytekakkuihin, mousseihin, perinteisiin piirakoihin, muffineihin, rahkapulliin, kääretorttuihin tai vaikkapa tuulihattujen ja tartelettien täytteisiin.

Arla Keittiö -sarjan rahkavalikoimista löytyy erilaisia makuvariantteja kuten Irish cream, mangolakritsi ja persikka-passion sekä sitruuna-lime. Muista myös maustamaton Arla Lempi maitorahka. Tutustu rahkavalikoimaamme ja valitse suosikkisi!

Lue lisää