Arla Protein

ARLA PROTEIN JOGURTTIKOMBO ON TÄYSIN UUDENLAINEN KOKONAISVALTAINEN VÄLIPALA

Arla Protein Jogurttikombo yhdistää miedosti maustetun rahkajogurtin ja terveellisen granola-sekoituksen, jossa on pähkinöitä, siemeniä, marjoja, hedelmiä ja kauraa. Herkullinen rahkajogurtti & granola -yhdistelmä sisältää paljon proteiinia ja pitää nälän loitolla – ilman lisättyä valkoista sokeria.

Arla Protein Jogurttikombo on täydellinen välipala töiden, opintojen, treenin ja harrastusten lomassa. Kannesta löytyvän lusikan avulla Jogurttikombo on helppo nauttia siellä missä päivän aikana liikutkin. Rahkajogurtista ja granola-sekoituksesta valmistettu Arla Protein Jogurttikombo tuo vaihtelua rahkojen ystäville ja miedosti maustettu rahkajogurtti maistuu kaiken ikäisille. Tutustu kolmeen hurmaavaan makuvaihtoehtoon: vaniljaan, kaneliin ja inkivääriin!

PROTEIINIT OVAT OSA TASAPAINOISTA RUOKAVALIOTA

Proteiinit ovat terveydelle tärkeitä ravintoaineita ja olennainen osa tasapainoista ruokavaliota. Elimistö tarvitsee proteiinia kudosten rakentamiseen ja monien tärkeiden elintoimintojen ylläpitämiseen. Proteiinia kannattaakin nauttia pitkin päivää, ja esimerkiksi proteiinipitoiset rahkat toimivat maukkaina välipaloina niin aktiivisille urheilijoille kuin arjesta nauttijoille.

Vaikka suomalaiset saavat proteiinia keskimäärin riittävästi, kannattaa sen saantiin kuitenkin kiinnittää huomiota. Proteiinin tulisi olla osa jokaista ateriaa, sillä keho tarvitsee proteiinia niin lihasten rakentamiseen ja palautumiseen kuin myös monien tärkeiden elintoimintojen ylläpitämiseen. Päivittäinen proteiinin tarve vaihtelee iän, elämäntilanteen ja aktiivisuuden mukaan.

Keskimääräinen tarve 18–64-vuotiaille on noin 1,1–1,3 g proteiinia painokiloa kohden päivässä. Aktiiviliikkujien proteiinin tarve on hiukan suurempi, noin 1,2 – 1,6 g painokiloa kohden päivässä, ja voimalajeja harrastavilla vielä hiukan tätä suurempi, 1,4 – 1,8 g painokiloa kohden päivässä.

Arla Protein -rahkat toimivat terveellisinä välipaloina päivän aikana. Ne sisältävät runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, jossa on kaikki elimistön tarvitsemat välttämättömät aminohapot. Proteiinipitoinen rahka pitää kylläisenä pidempään ja on maukas vaihtoehto nautittavaksi esimerkiksi aamiaisella tai välipalana. Esimerkiksi Arla Protein -rahkoissa on 20 g proteiinia yhtä 200 g:n purkkia kohden, ja ne sisältävät vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Siksi ne sopivat välipaloiksi aamusta iltaan ja pitävät kylläisenä pitkään ilman ylimääräisiä kaloreita.

 

Arla Protein Kaikki Arla Protein tuotteet