Runsaasti proteiinia
Ei keinotekoisia makeuttajia
#pysylujana

Aktiiviseen elämään

Arla Protein on sarja aktiiviseen elämäntyyliin sopivia tuotteita. Arla Protein -rahkat ja pirtelöt toimivat sekä terveellisinä välipaloina päivän aikana että urheilusta palautumiseen treenin jälkeen.

#PYSYRYTMISSÄ HAASTE

Tutustu syksyn Arla Protein -haasteeseen Instagramissa #pysyrytmissä #pysylujana! Löydät näistä vinkkejä hyvään ruokailu- ja liikuntarytmiin. Syksy tietää rutiinien palautusta kesän jälkeen, uhka vai mahdollisuus? Seuraa valmentajiemme ja treenaajien matkaa Instagramissa #pysyrytmissä.

Runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, jossa on kaikki elimistön tarvitsemat välttämättömät aminohapot

Proteiinipitoinen välipala

Arla Protein -rahkoissa ja pirtelöissä on runsaasti proteiinia yhtä pakkausta kohden, ja ne sisältävät vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa. Siksi ne sopivat välipaloiksi aamusta iltaan ja pitävät kylläisenä pitkään ilman ylimääräisiä kaloreita. Koko tuotesarja on laktoositon.

Päivittäinen proteiinin tarve vaihtelee

Keho tarvitsee proteiinia niin lihasten rakentamiseen ja palautumiseen kuin myös monien tärkeiden elintoimintojen ylläpitämiseen. Päivittäinen proteiinin tarve vaihtelee iän, elämäntilanteen ja aktiivisuuden mukaan. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja edistää luuston pysymistä normaalina.