Arla Protein

KERÄÄ SPORTTISET PALKINNOT OSTAMALLA ARLA PROTEIN -TUOTTEITA!

Saat jokaisesta Arla Protein -ostoksesta pisteen keräilytilillesi. Huom! 500g rahkat oikeuttavat 2 pisteeseen kampanjassa. Rekisteröidy, lataa kuva ostokuitista ja lunasta palkintoja.

Tankkaa tahdonvoimaa

Arla Protein on meille, jotka puskemme vielä yhden toiston. Meille, jotka vedämme sisulla. Meille, jotka olisimme halunneet torkuttaa. Me tiedämme mitä se vaatii.

Uutuus!

Aktiiviseen elämään

Runsaasti hyvälaatuista maitoproteiinia, jossa on kaikki elimistön tarvitsemat välttämättömät aminohapot. Arla Protein -tuotteet toimivat sekä terveellisinä välipaloina päivän aikana että urheilusta palautumiseen treenin jälkeen.

Pysy lujana

Aktiivinen elämä kaipaa haastetta ja tankkausta. Treenaamalla pysyt kunnossa ja Arla Protein välipalat auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Katso vinkkejä tehokkaaseen kotitreeniin.

Vastuullisuus Arlalla

Arla luo maidontuotannon kestävää tulevaisuutta

Me Arlalla pyrimme rakentamaan parempaa tulevaisuutta seuraaville sukupolville. Uskomme, että planeettamme suojeleminen on välttämätöntä, jotta voidaan tuottaa ravitsevaa ja kestävää ruokavaliota tukevia tuotteita. Tämän takia olemme ryhtyneet toimeen.