Tilkka kermaa viimeistelee maut!

Kermat

Arlan kermoista löydät tuotteet arkeen ja juhlaan. Kerma antaa ruokiin hyvän maun ja viimeistelee nautinnon. Myös kermoissa on useita laktoosittomia vaihtoehtoja. Kaikki kermamme valmistetaan Suomessa ja ne sopivat mainiosti koko perheelle!

 

Kermoja eri tarkoituksiin

Kuohukermat sopivat ruoanvalmistukseen ja leivontaan sekä vaahdotettuina erilaisiin jälkiruokiin. Ruokakerman avulla saat näppärästi täyteläistä makua kastikkeisiin ja uuniruokiin.

Kokeile myös maustettuja ruokakermojamme, joiden avulla maustat ruoan kuin ruoan helposti ja nopeasti. Voit valita uudesta Arla Lempi ruokakermoista valmistamasi raaka-aineen mukaan. Katso  Arla Lempi ruokakermavalikoima ja Arla Lempi -sivulta herkulliset reseptit!

 

Karrageenittomat kuohukermat

Löydät valikoimistamme myös kuohukermoja, joiden valmistamiseen ei ole käytetty karrageenia. Pääset tutkimaan karrageenittomia kuohukermojamme tarkemmin alla olevasta listasta.

Arla Kuohukermaa Suomesta 2 dl

Arla Kuohukermaa Suomesta 5 dl

Arla Luomu Kuohukermaa Suomesta 2 dl

 

Karrageeni kermoissa

Karrageenia käytetään kermoihin, jotka ovat käyneet läpi pastörointia voimakkaamman kuumennuksen, eli korkeapastöroinnin (ESL-käsittely) tai iskukuumennuksen (UHT-käsittely). ESL- ja UHT-käsittellyillä kermoilla on pidemmät säilyvyysajat, kuin pelkän pästöroinnin läpikäyneillä kermoilla. Karrageenia tarvitaan, jotta rasva pysyisi tasaisesti kerman joukossa koko säilyvyysajan ja tuote pysyisi mahdollisimman tasalaatuisena. Alla olevasta listasta löydät kaikki Arlan kermat, joiden valmistamiseen on käytetty karrageenia:

Arla Laktoositon vispikerma Suomi 2 dl (UHT)

 

Kurkkaa täältä lisätietoa karrageenin käytöstä!

Katso myös