Arla Lempi

Ruokakermat lempiruokiisi

Yksinkertaisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ja laadukas ruoanlaittokerma - kenties sinunkin lempijuttusi?

Ruokakermat kuuluvat kiinteästi suomalaiseen ruoanlaittoperinteeseen. Ruokakermojen hyvät ruoanlaitto-ominaisuudet ja pitkä säilyvyys helpottavat ruoanlaittajan arkea, suurustaen kastikkeet ja keitot sekä viimeistellen gratiinit pitkin viikkoa.

Kaikki Arla Lempi -sarjan ruokakermat ovat laktoosittomia ja Suomessa valmistettuja, sisältäen vain raikasta kermaa ja tärkkelystä suurustamaan. Näin syntyy maukasta ja rehtiä kotiruokaa.

 

Arla Lempi Fraîche kerma tuo jotain aivan uutta ruoanvalmistukseen

Ruoanvalmistuksessa kiistatta tärkein asia on hyvä maku. Hyvä maku syntyy laadukkaista raaka-aineista ja taitavasta maustamisesta. Maustamisen yksi tärkeimmistä elementeistä on sopiva hapokkuus, joka raikastaa maut ja korostaa niitä entisestään.

Arla Lempi Fraîche kerma valmistetaan tuoreesta kotimaisesta kermasta hapattamalla. Fraîche kerma tuo raikkaan säväyksen ateriaan kuin ateriaan korostaen mukavasti muita makuja - se saa yksinkertaisesti kaiken maistumaan hieman paremmalta. Erinomaisesti vaahtoutuva täysrasvainen Lempi Fraîche kerma (30 %) sopii niin suolaisiin kuin makeisiin lempiruokiin. Tutustu myös kevyempään Lempi Fraîche kerma 15 % joka sopii niinikään suolaisiin kuin makeisiin lempiruokiin mutta ei vaahtoudu.