Arla Lempi

Ruokakermat lempiruokiisi

Yksinkertaisista raaka-aineista valmistettu herkullinen ja laadukas ruoanlaittokerma - kenties sinunkin lempijuttusi?

Ruokakermat kuuluvat kiinteästi suomalaiseen ruoanlaittoperinteeseen. Ruokakermojen hyvät ruoanlaitto-ominaisuudet ja pitkä säilyvyys helpottavat ruoanlaittajan arkea, suurustaen kastikkeet ja keitot sekä viimeistellen gratiinit pitkin viikkoa.

Kaikki Arla Lempi -sarjan ruokakermat ovat laktoosittomia ja Suomessa valmistettuja, sisältäen vain raikasta kermaa ja tärkkelystä suurustamaan. Näin syntyy maukasta ja rehtiä kotiruokaa. 

Maustamisen yksi tärkeimmistä elementeistä on sopiva hapokkuus, joka raikastaa maut ja korostaa niitä entisestään. Arla Lempi ruokakermat valmistetaan tuoreesta kotimaisesta kermasta hapattamalla, jolloin se tuo raikkaan säväyksen ateriaan kuin ateriaan korostaen mukavasti muita makuja - se saa yksinkertaisesti kaiken maistumaan hieman paremmalta.

Arla Lempi ruokakermoihin uudet maut #lempeydenresepti

Ruoanvalmistuksessa kiistatta tärkein asia on hyvä maku. Hyvä maku syntyy laadukkaista raaka-aineista ja taitavasta maustamisesta mutta älä stressaa vaan lisää lempeyttä kokkailuun. 

Aloita lempeämpi keittiösuhde vaikka tutustumalla uusiin makuihin Lempi ruokakermoja Chili, Sitruuna, Valkosipuli ja Yrtit Kurkkaa #lempeydenresepti https://www.arla.fi/tuotteet/arla-lempi/  ja huomasithan, että Lempi Ruokakerma 15% ja 22% ovat nyt entistä isommassa, 3 dl pakkauksessa.