Energiajuomat, smoothiet ja pirtelöt

Arla Protein Refresh proteiinienergiajuomat

Tätä on odotettu! Uuden proteiini-innovaation ansiosta hiilihapotettuihin virvoitusjuomiin on saatu aimo annos proteiinia säilyttäen samalla juomien raikkaus. Refreshit sisältävät kofeiinia (32 mg/100ml) ja sopivat nautittavaksi pitkin päivää tarvitsitpa sitten apua koneen käynnistämiseen aamulla tai lisäboostia arjen tehtäviin kun tarvitset sitä eniten. Nauti osana terveellistä ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Kolme raikasta makua Arla Protein Refresh Blueberry-Pomegranate, Strawberry-Watermelon ja Lemon-Lime, maista ja virkisty!

Arla Protein BCAA pirtelöt aktiiviseen elämään

Arla Protein on sarja aktiiviseen elämän tyyliin sopivia tuotteita. Treenasitpa kovaa salilla, lenkkeilet tai joogaat, Arla Protein tuotteet tukevat arjessa jaksamista ja palautumista. Suklaanmakuinen BCAA pirtelö on proteiinijuoma lisätyillä vitamiineilla ja hivenaineilla. Laktoositon pirtelö säilyy huoneenlämmössä mutta nautitaan kylmänä. Nappaa treenikassiin ja menoksi!

Arla Power -pirtelöt ilahduttavat kaikenikäisiä pirtelöiden ystäviä

Arla PowerCow -pirtelöiden värikkäissä pakkauksissa seikkailee vauhdikas pikkulehmä, joka innostaa nauttimaan maistuvia maitopohjaisia välipaloja. PowerCow -pirtelöitä on kolme houkuttelevaa makua: mansikka, vanilja ja suklaa. Pirtelöt säilyvät huoneenlämmössä, mutta ne nautitaan kylminä. Ravista pirtelö kuohkeaksi ennen nauttimista.

Katso myös